Στοίχημα: Διπλό η Ελσίνκι στην Φινλανδία

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τους σημερινούς αγώνες στον διεθνή χώρο 

Αναλύσαμε τους δυο πολύ σημαντικούς αγώνες του σημερινού κουπονιού, αλλά έχουμε και δεύτερες προτάσεις με ιδιαίτερα καλές αποδόσεις. Ξεκίνημα από την αναμέτρηση Πάτρικ Θιστλ – Ινβερνές για τα προημιτελικά των play off της ανόδου στην Σκωτσέζικη Premiership. Αυτό είναι το πρώτο ματς καθώς ακολουθεί και η ρεβάνς στην έδρα της Ινβερνές. Καθοριστικό και σημαντικό παιχνίδι και καλύτερη επιλογή φαντάζει η ισοπαλία.

Στην Σουηδική Superettan η Χάλμσταντ φιλοξενεί την Έστερσουντ. Από δυο συνεχόμενες νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι, ανέβηκαν στη βαθμολογία και είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι έσπασαν το ρόδι, κατακτώντας την πρώτη τους νίκη επί της Ντάλκουρντ. Έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά και είναι σκληροτράχηλη ομάδα. Θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Τέλος, στο πρώτο χρονικά ματς η Ίντερ Τούρκου υποδέχεται την Ελσίνκι για το Φινλανδικό πρωτάθλημα. Τρεις βαθμούς περισσότερους έχουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας και βρίσκονται τρεις πόντους μακριά από την κορυφή. Έχουν το απόλυτο σε τρία ματς εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι μετράνε δυο ήττες και τρεις νίκες και φετινός στόχος είναι η είσοδος στα play off τίτλου. Η Ελσίνκι είναι, όπως πάντα, το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και το διπλό αξίζει το ποντάρισμα.

18:00 Ίντερ Τ. – Ελσίνκι 2 (2.05)

20:00 Χάλμσταντ – Έστερσουντ Χ ΗΜ. (2.30)

21:05 Πάτρικ Θ. – Ινβερνές  Χ (3.00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News