Στοίχημα: Διπλό η Μπέτις που κυνηγάει τα... αστέρια

Στοίχημα: Διπλό η Μπέτις που κυνηγάει τα… αστέρια – Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου οι Σεβιγιάνοι θέλουν να κατακτήσουν και ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League

Οι εμπνεύσεις του Σπύρου Νάσιου για αγώνες από τον διεθνή χώρο 

Δευτέρα σήμερα με το κουπόνι να εμπεριέχει αρκετά ματς και πάμε να δούμε τη δεύτερη σε σειρά τριαδούλα μας, με αναμετρήσεις από τον διεθνή χώρο.

Ξεκίνημα από Σουηδία και το ντέρμπι της αγωνιστικής όπου η Χάμαρμπι φιλοξενεί την Μάλμε. Στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο οι γηπεδούχοι και με την καλύτερη επιθετική γραμμή. Δεύτερη είναι η Μάλμε και αυτή αήττητη, αλλά έχοντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Η Αταλάντα υποδέχεται την Σαλερνιτάνα στην Ιταλία και θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Με κίνητρο και οι δυο αντίπαλοι. Οι Μπεργκαμάσκι κυνηγούν μια θέση στα Ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ οι φιλοξενούμενοι μάχονται για την παραμονή τους και προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς για τους γηπεδούχους.

Θα ολοκληρώσουμε το συστηματάκι μας με το διπλό από τον αγώνα για την Ισπανική La Liga, όπου η Χετάφε αντιμετωπίζει την Μπέτις. Οι Σεβιγιάνοι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσουν στον πόντο τις θέσεις του Champions League. Αδιάφοροι συνεχίζουν οι γηπεδούχοι.

20:10 Χάμαρμπι – Μάλμε Χ (3.40)

21:45 Αταλάντα – Σαλερνιτάνα Χ ΗΜ. (2.75)

22:00 Χετάφε – Μπέτις 2 (2.60)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News