Στοίχημα: Έχει αξία το διπλό της Γκενκ

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τα Βελγικά play off, την Serie A και την Β΄ Γερμανίας 

Περνάμε τώρα στις δεύτερες επιλογές μας ξεκινώντας από την Serie A και την αναμέτρηση Τζένοα – Γιουβέντους στο «Λουίτζι Φεράρις» της Γένοβας. Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και σε απόσταση τεσσάρων πόντων από τις θέσεις της παραμονής. Η Γιούβε είναι αδιάφορη καθώς έχει εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League, αλλά έστω και έτσι παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, έχοντας τρεις νίκες. Παρά το υψηλό κίνητρο της Τζένοα δεν πιστεύουμε πως θα νικήσει τη βέκια σινιόρα. Επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία.

Στο Βέλγιο η Σαρλερουά υποδέχεται την Γκενκ για τα play off που δίνουν εισιτήριο για τη συμμετοχή στο επόμενο Conference League. Οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν την πρωτιά και βρίσκονται δυο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Γάνδη. Η Σαρλερουά έχει δυο ήττες στη διαδικασία και παραμένει στην τελευταία θέση. Το διπλό έχει αξία και θα το εμπιστευτούμε.  

Συμπληρώνουμε την τριάδα μας με την ισοπαλία στο ματς για την Β΄ Γερμανίας όπου η Φορτούνα Ντίσελντορφ φιλοξενεί την Ντάρμσταντ. Να ξεκινήσουμε λέγοντας πως οι γηπεδούχοι είναι εντελώς αδιάφοροι, αλλά αήττητοι στα έντεκα τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, η οποία δίνει το εισιτήριο της απευθείας ανόδου. Ωστόσο, δεν έχουν εξασφαλίσει τίποτα, ενώ κινδυνεύουν ακόμη και να μείνουν εκτός των προνομιούχων θέσεων.

19:30 Φορτούνα Ντ. – Ντάρμσταντ  Χ(3.75)

21:45 Σαρλερουά – Γκενκ 2 (2.10)

22:00 Τζένοα – Γιουβέντους Χ (3.50)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News