Στοίχημα: Επιστροφή με Premier League και La Liga

Στοίχημα: Επιστροφή με Bundesliga και La Liga – Ο Σπύρος Νάσιος αναλύει τους σημερινούς αγώνες Νιούκαστλ – Γουλβς και Σεβίλλη – Γρανάδα

Οι προβλέψεις του Σπύρου Νάσιου στο στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής 8 Απριλίου

Καλημέρα σε όλους και Καλή Παρασκευή! Μια ημέρα πριν από το Σαββατοκύριακο, με την αγωνιστική δράση να επιστρέφει στα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ξεκίνημα στις σημερινές μας επιλογές από την Αγγλική Premier League και την αναμέτρηση Νιούκαστλ – Γουλβς. Από τρεις συνεχόμενες ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι, που έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κίνητρο, αφού μάχονται για μια θέση για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Νιούκαστλ χρειάζεται λίγους βαθμούς για την μαθηματική οριστικοποίηση της σωτηρίας και με το ανάλογο ρίσκο θα πάμε με την ισοπαλία.

Συνεχίζουμε με Ανδαλουσία και Ισπανική La Liga με την Σεβίλλη να φιλοξενεί την Γρανάδα. Μετά από την ήττα κόντρα στην Μπαρτσελόνα οι γηπεδούχοι νιώθουν καυτή την ανάσα της Μπέτις, η οποία την απειλεί στη μάχη για τα εισιτήρια του Champions League. Η Γρανάδα παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία, βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν μπορεί να περιμένει κάτι θετικό στο σημερινό ματς, απέναντι σε μια Σεβίλλη με υψηλό κίνητρο. Ο άσος από ημίχρονο θα είναι η επιλογή μας.

22:00 Νιούκαστλ – Γουλβς           Χ (3.20)

22:00 Σεβίλλη – Γρανάδα             1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News