Στοίχημα: Φαβορί οι Σιάτλ Σάουντερς

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος του Σαββάτου (25/6).

Η αναμέτρηση Σιάτλ Σάουντερς-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι είναι πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες. Αμφότερες παλεύουν για να περάσουν στα πλέι οφ της δυτικής περιφέρειας του MLS. Οι Σιάτλ Σάουντερς επί του παρόντος βρίσκονται στην 7η και τελευταία προνομιούχο θέση, με την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι να απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς απ’ αυτή.

Οι Σιάτλ Σάουντερς μπήκαν άσχημα στη σεζόν καθώς είχαν το μυαλό τους περισσότερο στο CONCACAF Champions League, το οποίο τελικά και κατέκτησαν. Στη συνέχεια, όμως, συγκεντρώθηκαν στις υποχρεώσεις τους στο MLS και σιγά σιγά προσπαθούν να «σκαρφαλώσουν» στη βαθμολογία και το τελευταίο διάστημα κάνουν καλή δουλειά. Είναι αήττητοι στα τρία τελευταία παιχνίδια τους (2-1-0), ενώ έχουν ηττηθεί μονάχα μια φορά στα έξι πιο πρόσφατα (4-1-1).

Η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, πάλι, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως η άμυνά της δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή κι αυτό σημαίνει πως οι αντίπαλοί της δημιουργούν ευκαιρίες, ενώ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και έξι διαδοχικά ματς.

Σε αυτό το πλαίσιο, πηγαίνω στην επιλογή του άσου που προσφέρεται σε τιμές γύρω στο 1,75.

Σπουδαία μάχη στην Αργεντινή

Στην Αργεντινή, τώρα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Εστουδιάντες υποδέχεται στην Λα Πλάτα τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Στα πρώτα βήματα της διοργάνωσης, οι δύο ομάδες έχουν ξεχωρίσει ως από τις πιο δυνατές και ονειρεύονται να διεκδικήσουν τον τίτλο. Το συγκεκριμένο ματς έχει μεγάλη σημασία για αμφότερες.

Η Εστουδιάντες μετά την εκτός έδρας ήττα της από την Ιντεπεντιέντε με 2-1 θα παλέψει για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η Νιούελς, στο μεταξύ, ψάχνει την 3η σερί νίκη της και 4η στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.

Περιμένω να σκοράρουν και οι δύο, με την επιλογή του goal/goal να προσφέρεται στο 2,00.

22:00 Σιάτλ Σάουντερς-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι MLS 1 (1,75)

00:00 Εστουδιάντες-Νιούελς Ολντ Μπόις Liga Profesional Αργεντινής G/G (2,00)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News