Στοίχημα: Ισχυροί άσοι από Λίβερπουλ και Ίντερ

Οι προβλέψεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης 19 Απριλίου 

Καλησπέρα και Καλή Μεγάλη Τρίτη σε όλους! Καλή στοιχηματική ημέρα, με αρκετά και ενδιαφέροντα ματς και ας περάσουμε να δούμε τις πρώτες μας επιλογές.

Μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλική Premier League όπου η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι ρεντς είναι σε φουλ αγωνιστική δράση, έχοντας δώσει δυο κρίσιμα παιχνίδια για το Champions League και το πρωτάθλημα. Παραμένουν στον έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Σίτι. Η Γιουνάιτεντ επικράτησε έστω και δύσκολα 3-2 της Νόριτς και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Κυνηγάει την είσοδο στις θέσεις του Champions League. Ο Ρονάλντο ανακοίνωσε το θάνατο του ενός από τα δίδυμα που είχε η Τζορτζίνα, ένα γεγονός που σίγουρα θα επηρεάσει τον Πορτογάλο και ίσως, συνολικά και την ομάδα. Στον πρώτο γύρο η Λίβερπουλ είχε περάσει με το εμφατικό 0-5 από το «Όλντ Τράφορντ» και θα της δώσουμε και σήμερα ισχυρό πλεονέκτημα για την επικράτηση. Θα εμπιστευτούμε τον άσο από το πρώτο ημίχρονο.

Στο άλλο σπουδαίο και σημαντικό ντέρμπι της ημέρας η Ίντερ υποδέχεται την Μίλαν στην κοινή τους έδρα, στον επαναληπτικό για τα ημιτελικά του Coppa Italia. Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η πρώτη αναμέτρηση και η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοικτή, με τους δυο αντιπάλους να λύνουν σήμερα τις διαφορές τους. Οι δυο τους μονομαχούν και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «νερατζούρι» δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ από τους «ροσονέρι» λείπει ο Ιμπραίμοβιτς και κάποιοι ακόμα σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Θα ποντάρουμε στον άσο.

22:00 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γ.  1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.10)

22:00 Ίντερ – Μίλαν        1 (2.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News