Στοίχημα: Ισοπαλία στο ημίχρονο στο Ρέιντζερς - Μπράγκα

Στοίχημα: Ισοπαλία στο ημίχρονο στο Ρέιντζερς – Μπράγκα – Οι προτάσεις για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 14 Απριλίου

Οι προβλέψεις του Δημήτρη Ζαχάρη για τις αναμετρήσεις του Europa League στο στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 14 Απριλίου. 

Αναμφίβολα η μάχη του ΠΑΟΚ στην Tούμπα… τραβάει τα βλέμματα, όμως και στο Europa League  οι αποψινές νοκ-άουτ αναμετρήσεις έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα υποδέχεται την Λειψία στην ρεβάνς του 1-1 στην Γερμανία. Οι «ταύροι» έδειξαν αρκετά καλύτεροι σαν σύνολο, κάτι όμως που δεν αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ. Πιστεύουμε πως σήμερα θα πάρουν την νίκη και την πρόκριση.

Στο «Καμπ Νόου», η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Άιντραχτ, με το πρώτο παιχνίδι να μένει στο 1-1 και να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Θεωρούμε πως οι Καταλανοί θα πάρουν εύκολα ή δύσκολα την νίκη και θα συνδυάσουμε τον άσο με το Over 2,5.

«Πετάμε» για την Γαλλία και τον αγώνα της Λυών με την Γουέστ Χαμ. Στο Λονδίνο, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στο τελικό 1-1. Ένα γρήγορο γκολ θα δώσει άλλο ρυθμό στο ματς και για αυτό το Over 2,5 θα είναι η επιλογή μας.

Κλείνουμε τις προτάσεις, μας την αναμέτρηση των Ρέιντζερς με την Μπράγκα, με τους Πορτογάλους να έχουν το υπέρ τους 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Αξίζει η ισοπαλία στο ημίχρονο.

 

19.45 Αταλάντα – Λειψία Europa League  2  (2.65)

22.00 Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρ. Europa League  1 ΚΑΙ OVER 2.5 (1.95)

22.00 Λυών – Γουέστ Χαμ Europa League  OVER 2.5 (1.95)

22.00 Ρέιντζερς – Μπράγκα Europa League  XHM (2.18)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News