Στοίχημα: Ισοπαλία στο Σουηδικό ντέρμπι Ντζουργκάρντεν - Μάλμε

Στοίχημα: Ισοπαλία στο Σουηδικό ντέρμπι Ντζουργκάρντεν – Μάλμε – Με τις δυο ομάδες να μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου από αγώνες της Σκανδιναβίας και των PLay off της Αγγλικής Championship

Ας περάσουμε τώρα να δούμε και τις δεύτερες επιλογές και αναλύσεις μας, καθώς γίνεται ο κακός χαμός, με σημαντικά ματς που κρίνουν πολλά. Θα πάμε χρονικά και θα ξεκινήσουμε με την Νορβηγική Elitserien και την αναμέτρηση Λίλεστρομ – Σάρπσμποργκ. Αήττητοι οι γηπεδούχοι και με το απόλυτο στην έδρα τους. Βρίσκονται δυο βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Βίκινγκ. Η Σάπσμποργκ έχει τέσσερις βαθμούς λιγότερους, αλλά εκτός έδρας έχει δυο στα δυο. Αμφίρροπο αναμένεται το ματς και θα πάμε με την ισοπαλία. 
Στην Σουηδική Allsvenskan και στο ματς Ντζουργκάρντεν – Μάλμε θα ακολουθήσουμε και πάλι την ισοπαλία. Τα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει για τους γηπεδούχους, ωστόσο αρχίζουν να ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους. Είναι αήττητοι στο γήπεδο τους. Η Μάλμε γνώρισε την πρώτη της ήττα και αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από την κορυφή. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια. 
Συμπληρώνουμε την τριάδα μας με τον άσο της Χάντερσφιλντ απέναντι στην Λούτον για τα Play off της ανόδου στην Αγγλική Championship. Η πρώτη αναμέτρηση στην έδρα της Λούτον έληξε ισόπαλη με 1-1. Ο νικητής θα παίξει στον τελικό για το χρυσό εισιτήριο της Premier League. 
 
19:00 Λίλεστρομ – Σάρπσμποργκ Χ (3.60)
20:10 Ντζουργκάρντεν – Μάλμε Χ (3.40)
21:45 Χάντερσφιλντ – Λούτον 1 (2.30)
 
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News