Στοίχημα: Λος Άντζελες εναντίον Νέας Υόρκης, σημειώσατε γκολ

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Κυριακής (26/6).

Η Λος Άντζελες FC υποδέχεται στο «Banc of California» τους Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς για το πρωτάθλημα του MLS. Και ναι μεν το ενδιαφέρον γύρω από το συγκεκριμένο ματς έχει να κάνει με τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην ομάδα της Πόλης των Αγγέλων, εκείνης του Τζόρτζο Κιελίνι και την ανανέωση του σταρ Κάρλος Βέλα, αλλά το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Η Λος Άντζελες FC βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της δυτικής περιφέρειας, αλλά ορισμένα στραβοπατήματα το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει πολύ κοντά τις διώκτριές της. Στο μεταξύ, η Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς «κυνηγάει» την πρωτιά στην ανατολική περιφέρεια. Αμφότερες έχουν ανάγκη το τρίποντο.

Αξίζει, δε, να σημειώσουμε πως εδώ και κάποιο καιρό, η άμυνα της Λος Άντζελες FC είναι ευάλωτη. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ήταν goal/goal, συμπεριλαμβανομένων των τριών τελευταίων. Από τη μεριά της, η Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς έχει 4/7 Over 2,5 το τελευταίο διάστημα. Το goal/goal προσφέρεται στο 1,75.

Η Σάο Πάολο ψάχνει αντίδραση στη Serie A

Στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, τώρα, η Σάο Πάολο φιλοξενεί τη Ζουβεντούδε και αναζητά αντίδραση. Μετά από μια καλή αρχή, η «τρικολόρ» παρουσιάζει πτώση. Προέρχεται από δύο απανωτές ήττες. Ναι μεν η νίκη της επί της Παλμέιρας με 1-0 για το Κύπελλο Βραζιλίας βοήθησε στην αλλαγή του κλίματος, αλλά θα χρειαστεί να δώσει συνέχεια προκειμένου να πάρει και πάλι τα πάνω της.

Το ματς με τη Ζουβεντούδε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Η αντίπαλός της έχει υποστεί τέσσερις απανωτές ήττες, μετρώντας δέκα γκολ εναντίον σ’ αυτό το διάστημα. Ο άσος προσφέρεται στο 1,60.

22:00 Λος Άντζελες FC-Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς MLS G/G (1,75)

00:00 Σάο Πάολο-Ζουβεντούδε Serie A Βραζιλίας 1 (1,60)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News