Στοίχημα: Μάλμε-Βίκινγκουρ, ανοικτό ματς

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τρίτης (5/7).

Η Μάλμε υποδέχεται τη Βίκινγκουρ για την πρώτη τους αναμέτρηση στο πλαίσιο του α’ προκριματικού γύρου του UEFA Champions League. Θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα με 2-1 από την Σούντσβαλ για το πρωτάθλημα της Σουηδίας και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Να σημειώσουμε πως πριν απ’ αυτό το στραβοπάτημα μετρούσε τρεις σερί νίκες.

Δυνατή εντός έδρας, ποντάρει σ’ αυτό, στην ποιότητα του ρόστερ της και στην εμπειρία της ώστε να κάνει το πρώτο βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισης στον επόμενο γύρο των προκριματικών του UEFA Champions League.

Βέβαια, η Βίκινγκουρ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Πήρε το εισιτήριο για τον α’ προκριματικό γύρο καθώς νίκησε στον προκαταρκτικό προκριματικό γύρο. Μετράει οκτώ σερί νίκες και έχει σκοράρει 31 γκολ σ’ αυτά τα ματς.

Ως εκ τούτου, περιμένω ανοικτό ματς με το Over 2,5 να προσφέρεται στο 1,66

Περνάει η Ατλέτικο Μινέιρο

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται και τα ματς για τους «16» του Copa Libertadores. Η Ατλέτικο Μινέιρο φιλοξενεί την Έμελεκ στη δεύτερη και καθοριστική αναμέτρησή τους. Η Ατλέτικο Μινέιρο απέσπασε 1-1 στο α’ ματς. Να σημειώσουμε πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η βραζιλιάνικη ομάδα είναι πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της και εκτιμώ πως θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα μπει αποφασισμένη, δε, να εδραιώσει την κυριαρχία της από το πρώτο μέρος κιόλας.

20:00 Μάλμε-Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ UEFA Champions League Over 2,5 (1,66)

01:15 Ατλέτικο Μινέιρο-Έμελεκ Copa Libertadores 1/1 (1,90)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News