Στοίχημα: Ματς ζωής ή θανάτου για Λαμία και Απόλλωνα

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτἐρας 2 Μαίου 

Καλή εβδομάδα σε όλους! Αρκετά ενδιαφέροντα ματς και στο σημερινό κουπόνι και αρχίζουμε τις αναλύσεις μας με τα Ελληνικά Play out και την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Λαμία. Οι γηπεδούχοι το μόνο κίνητρο που έχουν είναι να τερματίσουν στην πρώτη θέση της διαδικασίας, που δεν έχει, όμως, καμία σημασία. Η Λαμία καίγεται για βαθμούς, καθώς ο Απόλλωνας την πλησίασε στον πόντο και κινδυνεύει άμεσα με απευθείας υποβιβασμό. Λίγες αγωνιστικές απομένουν και η Λαμία χρειάζεται μια νίκη. Θα την στηρίξουμε στο διπλό.

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας ο Ιωνικός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το διπλό δίνεται σε απίστευτα χαμηλή τιμή, σε αντίθεση με τη νίκη της Λαμίας, που είναι σε υψηλή απόδοση. Το κίνητρο θα παίξει και εδώ ρόλο,ωστόσο ο Ιωνικός είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία ματς και δεν θα παραδόσει τα όπλα. Θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Συμπληρώνουμε την πρώτη τριάδα μας με τον άσο από ημίχρονο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπρέντφορντ στην Αγγλική Premier League. Χωρίς νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, φαίνεται πως χάνουν τις ελπίδες για την έξοδο στο Champions League. Κινδυνεύουν όμως ακόμα και να βρεθούν να αγωνίζονται του χρόνου στο Conference League. Σε πολύ καλή κατάσταση η Μπρέντφορντ, αλλά πιστεύουμε πως το Όλντ Τράφορντ θα μιλήσει …

19:30 Αστέρας Τρ. – Λαμία 2 (4.75)

19:30 Ιωνικός – Απόλλων Σμ. Χ ΗΜ. (2.10)

22:00 Μάντσεστερ Γ. – Μπρέντφορντ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.75)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News