Στοίχημα: Με την πλάτη στον τοίχο Αλαβές και Λιντς

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες από La Liga και Premier League 

Οι πρώτες αναλύσεις μας για τα Ελληνικά Play off είναι στον αέρα του site, αλλά στο σημερινό κουπόνι έχουμε πλήρεις αγωνιστικές και από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πάμε να δούμε τι θα προτείνουμε.

Στην Ισπανική La Liga η ουραγός Αλαβές παίζει το τελευταίο της χαρτί, για να ελπίζει σε παραμονή, στο εντός έδρας ματς με την Εσπανιόλ. Οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι. Η Αλαβές είναι έξι βαθμούς μακριά από τη σωτηρία και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι επιτακτική ανάγκη στο σημερινό ματς. Θα την εμπιστευτούμε στον άσο.

Στην αναμέτρηση Οσασούνα – Χετάφε θα ποντάρουμε στην ισοπαλία. Και οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από δυο σερί ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κανένα κίνητρο, ενώ η Χετάφε χρειάζεται λίγους βαθμούς ακόμη για να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Τέλος στην Αγγλική Premier League όπου η Λιντς φιλοξενεί την Τσέλσι θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Με μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς η Λιντς υποχώρησε στις θέσεις του υποβιβασμού. Η νίκη είναι μονόδρομος, αλλά πως θα καταφέρει να επικρατήσει απέναντι σε μια ποιοτικότερη ομάδα; Η Τσέλσι είναι αδιάφορη και επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

20:00 Αλαβές – Εσπανιόλ 1 (2.25)

20:00 Οσασούνα – Χετάφε Χ (3.00)

21:30 Λιντς – Τσέλσι Χ ΗΜ. (2.40)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News