Στοίχημα: Με το αμφίτερμα στο τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου 2 Ιουνίου 

Γεια και χαρά και Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και επειδή η ακρίβεια κλονίζει και τις διακοπές μας, θα πρέπει να βρούμε επιπλέον τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Τι καλύτερο από το αγαπημένο μας σπορ, το στοίχημα, να μας βοηθήσει και να μας προσφέρει ένα καλό κομπόδεμα για καλές και άνετες διακοπές.

Οι επιλογές μας προέρχονται και πάλι από Σκανδιναβία και Λατινική Αμερική αλλά θα ξεκινήσουμε με το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού επί Αυστριακού εδάφους με αντίπαλο την Σάλτσμπουργκ. Ένα τεστ δυνατό, επιπέδου Champions League για τους ερυθρόλευκους, που δείχνουν να μην έχουν βρει ακόμη αγωνιστικό ρυθμό, που είναι και το φυσιολογικό για την εποχή. Η Σάλτσμπουργκ έχει δώσει δυο φιλικά, έχει νικήσει και στα δυο και ξεκινάει και πιο νωρίς τις εγχώριες υποχρεώσεις της. Αμυντικά κενά γα τον Ολυμπιακό στα περισσότερα φιλικά και το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη, μέχρι και το κρίσιμο παιχνίδι με την Μακάμπι για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σκοράρει όμως και έτσι θα επιλέξουμε το αμφίτερμα.

Συνέχεια με Φινλανδική Veikkausliiga και το ντέρμπι κορυφής Ελσίνκι – Κουόπιο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και σε απόσταση τριών βαθμών από την Ελσίνκι, που έχει και ένα ματς περισσότερο. Πολύ σημαντικό παιχνίδι και επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στη Σουηδική Allsvenskan η ουραγός Χέλσινγκμποργκ φιλοξενεί την Κάλμαρ. Σε δεινή θέση οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας, με μόλις μια νίκη σε 12 αγωνιστικές. Η Κάλμαρ είναι στην 6η θέση και δυο βαθμούς μακριά από τις προνομιούχες θέσεις. Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν για τους γηπεδούχους, αλλά πως θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη; Καλύτερα να ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Θα κλείσουμε τις προτάσεις με άλλη μια ισοπαλία, από το Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και το ματς Φλουμινένσε – Κορίνθιανς. Αν και οι φιλοξενούμενοι δίνουν σημαντικό αγώνα ρεβάνς με την Μπόκα στην Αργεντινή για το Κόπα Λιμπερταδόρες την Τετάρτη, δεν θέλουν να ηττηθούν, πριν από το κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

16:30 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G (1.90)

17:00 ΕΛΣΙΝΚΙ – ΚΟΥΟΠΙΟ Χ ΗΜ. (2.00)

18:30 ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ Χ (3.40)

22:30 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ Χ (4.00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News