Στοίχημα: Μίλαν και Ίντερ μονομαχούν για τον τίτλο

Οι προβλέψεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής 15 Απριλίου 

Καλησπέρα και Καλή Παρασκευή σε όλους! Παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση και στα δυο ματς με την Μαρσέιγ, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Conference League. Ωστόσο, οι δυο φετινές πορείες των Ελληνικών ομάδων έφεραν τη χώρα μας στην 15η θέση στην κατάταξη της Ουέφα, που αυτό σημαίνει, πως τη σεζόν 2023 – 2024 θα μας εκπροσωπούν πέντε ομάδες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι δυο από αυτές στο Champions League. Κάθε χρόνο να έχουμε τέτοια παιδιά και εις ανώτερα που λένε και στη μακρινή Ναυπακτία.

Στα δικά μας τώρα, επιστροφή στις αγωνιστικές των κορυφαίων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και αρχίζουμε τις επιλογές με Ιταλία και την αναμέτρηση Μίλαν – Τζένοα. Από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παραμένουν στην κορυφή, με δυο βαθμούς απόσταση από την Ίντερ, αλλά με τους νερατζούρι να έχουν ματς λιγότερο. Η Τζένοα καίγεται κι αυτή για βαθμούς, καθώς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Εμείς θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους στον άσο από ημίχρονο.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι για το Καμπιονάτο η Σπέτσια υποδέχεται την Ίντερ. Η Σπέτσια είναι αδιάφορη, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και θα εμπιστευτούμε το διπλό από ημίχρονο.

Για το τέλος και στο ματς της Γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα στην Ρεν και την Μονακό θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Με κίνητρο και οι δυο αντίπαλοι και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

20:00 Σπέτσια – Ίντερ 2 ΗΜ. / 2 ΤΕΛ. (2.00)

22:00 Μίλαν – Τζένοα 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.00)

22:00 Ρεν – Μονακό Χ ΗΜ. (2.20)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News