Στοίχημα: Νίκη Champions League για Γιουβέντους

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας του Πάσχα 25 Απριλίου

Χριστός Ανέστη! Καλή Δευτέρα του Πάσχα σε όλους! Ελπίζω να είστε καλά και να μην βαρυστομαχιάσετε μετά την χθεσινή πανδαισία κρεάτων, με το παραδοσιακό αρνάκι να έχει την τιμητική του. Η τελευταία ημέρα των διακοπών και οι περισσότεροι ή έχετε γυρίσει ή είστε στο δρόμο της επιστροφής. Πάντα όμως με σύμμαχο τον καλό καλοκαιρινό καιρό!

Περνάμε στα δικά μας και ξεκινάμε τις αναλύσεις μας με την αναμέτρηση Σασουόλο – Γιουβέντους για την Ιταλική Σέριε Α. Οι γηπεδούχοι μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες εντός έδρας, αλλά συνεχίζουν να είναι αδιάφοροι. Η Γιούβε χρειάζεται λίγους βαθμούς για να οριστικοποιήσει και μαθηματικά την έξοδο στο επόμενο Champions League. Διαφορά ποιότητας υπάρχει ανάμεσα στους δυο αντιπάλους και θα στηριχθούμε στο διπλό.

Συνέχεια με Premier League Αγγλίας και το ματς Κρίσταλ Πάλας – Λιντς στο «Σέλχαρστ Παρκ» του Λονδίνου. Αν κάποια ομάδα έχει κίνητρο, αυτή είναι η Λιντς, η οποία είναι σε κοντινή απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι νιώθουν πιο άνετοι και θα επιλέξουμε να ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Στην Β΄ Ισπανίας και στον αγώνα Αλμερία – Σπόρτινγκ Χιχόν θα εμπιστευτούμε τον άσο από ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι έχασαν τη θέση της απευθείας ανόδου, αλλά με νίκη στο σημερινό ματς θα την ξανακερδίσουν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν επτά πόντους διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και πολύ δύσκολα θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό.

Τέλος στο ματς της Πορτογαλικής Λίγκας ανάμεσα στην Μποαβίστα και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

21:45 Σασουόλο – Γιουβέντους 2 (1.80)

22:00 Κρίσταλ Π. – Λιντς  Χ (3.50)

22:00 Αλμερία – Σπόρτινγκ Χ.  1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.40)

22:30 Μποαβίστα – Σπόρτινγκ Λ.  Χ ΗΜ. (2.30)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News