Στοίχημα: Νίκη τίτλου για την Ίντερ

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι του Μεγάλου Σαββάτου 23 Απριλίου 

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Αναμένουμε το βράδυ την Ανάσταση του Θεανθρώπου και παράλληλα την παραδοσιακή μαγειρίτσα και αύριο το πατροπαράδοτο αρνάκι. Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό από τα άλλα, καθώς οι περιορισμοί, λόγω πανδημίας, ελαττώθηκαν και ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Πάμε τώρα στα δικά μας καθώς υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, με τα περισσότερα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να είναι σε πλήρη αγωνιστική δράση. Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Ντόρτμουντ για την Bundesliga. Με νίκη οι Βαυαροί θα βρεθούν αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου. Η Ντόρτμουντ δεν μπορεί να περιμένει πολλά από το συγκεκριμένο παιχνίδι και επιλογή μας θα είναι ο άσος σε συνδυασμό να μην σκοράρουν οι Βεστφαλοί.

Στο δεύτερο μεγάλο ντέρμπι η Ίντερ υποδέχεται την Ρόμα για την Ιταλική Serie A.  Οι «νερατζούρι» είναι δυο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν, αλλά με ματς λιγότερο. Αυτό σημαίνει πως έχουν πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Η Ρόμα είναι δυνατή ομάδα και έχει κίνητρο, καθώς δεν έχει εξασφαλίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν πιστεύουμε πως μπορεί να  ανακόψει την πορεία της Ίντερ και θα εμπιστευτούμε τον άσο από το πρώτο ημίχρονο.

Στην Αγγλική Premier League θα στηρίξουμε το διπλό της Τότεναμ στην έδρα της Μπρέντφορντ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θέλει να διατηρηθεί στις θέσεις του Champions League, με την Μπρέντφορντ να συνεχίζει αδιάφορη.

Τέλος και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι θα επιλέξουμε την ισοπαλία στην αναμέτρηση για την Γερμανική Bundesliga όπου η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει την Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα επικίνδυνοι.

16:30 Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ Χ (3.90)

19:00 Ίντερ – Ρόμα 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.50)

19:30 Μπάγερν – Ντόρτμουντ  1 ΚΑΙ N/G (3.30)

19:30 Μπρέντφορντ – Τότεναμ  2 (1.85)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News