Στοίχημα: Οι άμυνες θα ορίσουν το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ

Στοίχημα: Οι άμυνες θα ορίσουν το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ στην Premier League

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου στο στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής 10 Απριλίου 

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας επιλογές με ματς από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ξεκινάμε με το μεγάλο και σημαντικό ντέρμπι της Αγγλικής Premier League με τους δυο πρωτοπόρους Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να κοντράρονται στο «Έτιχαντ». Το ματς θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό τον τίτλο, με τους «πολίτες» να βρίσκονται στην κορυφή και με τους «ρεντς» να είναι σε απόσταση ενός βαθμού.

Αν πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι θα βρίσκονται αγκαλιά με την κατάκτηση του τροπαίου. Ακολουθούν και για τις δυο ομάδες οι επαναληπτικοί αγώνες για τα προημιτελικά του Champions League. Οριακό παιχνίδι και επιλογή μας η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στην Γαλλική Ligue 1 η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League φιλοξενεί την Μονπελιέ. Αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, ενώ οι Μασσαλοί θέλουν να κατακτήσουν τη 2η θέση, που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. Ο άσος από ημίχρονο θα είναι η επιλογή μας, αφού η Μαρσέιγ θέλει να τελειώνει γρήγορα με την υπόθεση νίκη και να στρέψει την προσοχή της στη ρεβάνς της Τούμπας. Ολοκληρώνουμε την τριαδούλα μας με την ισοπαλία στην αναμέτρηση Έλτσε – Σοσιεδάδ για την Ισπανική La Liga.

18:30 Μάντσεστερ Σ. – Λίβερπουλ  Χ ΗΜ. (2.30)

19:30 Έλτσε – Σοσιεδάδ                Χ (3.40)

22:00 Μαρσέιγ – Μονπελιέ         1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.37)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News