Στοίχημα: Οι τελικές εντός εστίας της Λίβερπουλ έχουν αξία

Στοίχημα: Οι τελικές εντός εστίας της Λίβερπουλ στον ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Βιγιαρεάλ, έχουν αξία

Ο Δημήτρης Καραμφυλίδης επιλέγει ειδικά στοιχήματα από τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και στη Βιγιαρεάλ.

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Champions League. Οι ευρωπαϊκές βραδιές στο «Άνφιλντ» είναι διαφορετικές και το κοινό σίγουρα θα παίξει ρόλο. Οι περισσότερες ομάδες επηρεάζονται, ενώ κι εκείνη του Γιούργκεν Κλοπ γίνεται σαφώς πιο επιθετική.

Αυτό σε… αριθμούς μεταφράζεται σε παραπάνω τελικές προσπάθειες και πιο ειδικά σε τελικές εντός της αντίπαλης εστίας. Ο φρενήρης ρυθμός των «κόκκινων» θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τη συμπαγή και πολυπρόσωπη άμυνα του «Κίτρινου Υποβρυχίου». Εκτιμώ πως θα επιβάλλει το ρυθμό της μιας και η Βιγιαρεάλ δεν είναι συνηθισμένη να παίζει σ’ αυτό το τέμπο και ούτε κάποια από τις ομάδες που αντιμετώπισε είχε τα στοιχεία της Λίβερπουλ.

Ναι μεν ο κόουτς του ισπανικού κλαμπ, Ουνάι Έμερι, λέει πως η Λίβερπουλ δυσκολεύεται παραπάνω κόντρα σε ομάδες που κλείνονται, αλλά από την άλλη αποδεικνύεται πως αυτό δεν τη σταματά από το να τελειώνει φάσεις. Είναι στο dna της.

Έτσι, το Over 6,5 τελικές εντός εστίας της Λίβερπουλ που προσφέρεται σε τιμές άνω του 1,70 μοιάζει με αξιόλογη επιλογή.

Γκολ ο Σαλάχ

Κύριος εκφραστής των επιθέσεων της Λίβερπουλ αναμένεται να είναι για ακόμη ένα ματς ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και υπάρχει αξία στην επιλογή του να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του ματς. Προσφέρεται στο 1,80. Η άμυνα της Βιγιαρεάλ δεν έχει αντιμετωπίσει στα νοκ άουτ κάποιον παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς κι ο Άλβαρο Μοράτα ήταν σημεία αναφοράς, όπως κι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Εδώ οι κεντρικοί αμυντικοί θα χρειαστούν να αντιμετωπίσουν περισσότερα ένας εναντίον ενός από κάθε άλλη φορά και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

22:00 Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ Champions League Over 6,5 τελικές εντός εστίας Λίβερπουλ (1,72)

22:00 Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ Champions League Σαλάχ να σκοράρει οποτεδήποτε (1,80)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News