Στοίχημα: Παίρνει την ισοπαλία στην έδρα της Φούλαμ η Νότιγχαμ Φόρεστ

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης του Πάσχα 26 Απριλίου 

Καλησπέρα σε όλους και Χριστός Ανέστη! Τρίτη του Πάσχα, οι περισσότεροι εκδρομείς του Πάσχα έχουν επιστρέψει στο κλεινόν άστυ, η κίνηση επανήλθε, οι δρόμοι είναι γεμάτοι, αλλά ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι!

Στα στοιχηματικά μας, ο μεγάλος πρώτος ημιτελικός του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει. Αυτός είναι και ο πρώτος αγώνας ανάλυσης, με τους «πολίτες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα για την επικράτηση, λόγω έδρας. Και οι δυο αντίπαλοι οδηγούν τις κούρσες για τους εγχώριους τίτλους των πρωταθλημάτων τους. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στο «Έτιχαντ» στη διοργάνωση, ενώ η Ρεάλ έχει ηττηθεί μόλις μια φορά εκτός. Θα επιλέξουμε να ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η αξία στον άσο δεν μας πείθει.  

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με την ισοπαλία στο ντέρμπι της Αγγλικής Championship, όπου η πρωτοπόρος της βαθμολογίας και σίγουρη για την απευθείας άνοδο Φούλαμ υποδέχεται την Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στις θέσεις των Play off της ανόδου, αλλά έχουν μαθηματικές ελπίδες για ένα καλύτερο πλασάρισμα.

21:45 Φούλαμ – Νότιγχαμ Φ. Χ (3.75)

22:00 Μάντσεστερ Σ. – Ρεάλ Μ.  Χ ΗΜ. (2.40)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News