Στοίχημα: Πληρώνει το διπλό από ημίχρονο της Μάντσεστερ Σίτι

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για Premier League, Serie A και La Liga 

Πολλά τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι και ας περάσουμε τώρα να δούμε τις υπόλοιπες επιλογές και αναλύσεις μας.

Αρχή με το Γενοβέζικο ντέρμπι της Ιταλικής Serie A όπου κοντράρονται Σαμπντόρια και Τζένοα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Η σωτηρία απέχει τρεις πόντους και η Σαμπντόρια είναι σε απόσταση πέντε βαθμών και δεν αισθάνεται ασφαλής. Οι τυπικά γηπεδούχοι (η έδρα είναι κοινή) δεν έχουν νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στο ίδιο σημείο θα ποντάρουμε και στην αναμέτρηση Βαλένθια – Λεβάντε για την Ισπανική La Liga. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για ένα θετικό αποτέλεσμα και δη τη νίκη, καθώς είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και η απόσταση της από τις θέσεις της παραμονής είναι στους έξι βαθμούς. Παντελώς αδιάφορη η Βαλένθια, έχει ξεμείνει από στόχους και κίνητρα.

Για το τέλος θα εμπιστευτούμε το διπλό από ημίχρονο της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Λιντς για την Αγγλική Premier League. Οι πολίτες οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, νιώθουν καυτή την ανάσα της Λίβερπουλ, η οποία αγωνίζεται νωρίτερα και με νίκη θα έχει βρεθεί προσωρινά στην πρώτη θέση και δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Θα κυνηγήσουν από νωρίς τη νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

19:00 Σαμπντόρια – Τζένοα  Χ ΗΜ. (2.05)

19:30 Βαλένθια – Λεβάντε Χ ΗΜ. (2.20)

19:30 Λιντς – Μάντσεστερ Σ. 2 ΗΜ. / 2 ΤΕΛ. (1.90)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News