Στοίχημα: Πληρώνουν οι ισοπαλίες της Μπάρτσα και της Μάντσεστερ

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το πρώτο μας δελτίο είναι ήδη στον αέρα και ας περάσουμε τώρα να δούμε και τις υπόλοιπες σημερινές μας επιλογές.

Ιταλία και Καμπιονάτο για αρχή με την αναμέτρηση Σασουόλο – Ουντινέζε. Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες, οι οποίες συνεχίζουν αδιάφορες στις τελευταίες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Η Ούντινε είναι αήττητη στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Επιλογή μας η ισοπαλία.

Premier League τώρα, όπου η Μπράιτον φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  Χωρίς κίνητρο ουσιαστικά και οι δυο αντίπαλοι. Η Μπράιτον βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία ματς. Η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δίνουν το προτελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και το πιο πιθανό σενάριο τους θέλει να τερματίζουν στην έκτη θέση, που οδηγεί στους ομίλους του Europa League. Και εδώ θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με άλλη μια ισοπαλία, αυτή τη φορά από την Ισπανική La Liga και τον αγώνα Μπέτις – Μπαρτσελόνα. Χωρίς νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές οι Σεβιγιάνοι, που παραμένουν σε απόσταση τριών πόντων από τις θέσεις του Champions League. Η Μπαρτσελόνα θέλει να κλείσει μια αποτυχημένη χρονιά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Δύσκολα θα χάσουν οι μπλαουγκράνα και ο ένας βαθμός φαντάζει ικανοποιητικός.

19:00 Σασουόλο – Ουντινέζε Χ (3.60)

19:30 Μπράιτον – Μάντσεστερ Γ. Χ (3.50)

22:00 Μπέτις – Μπαρτσελόνα Χ (3.60)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News