Στοίχημα: Πληρώνουν οι σημερινές ισοπαλίες

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας 11 Απριλίου 

Καλημέρα σε όλους και Καλή εβδομάδα! Είμαστε σε στάση αναμονής για να ποντάρουμε στους αυριανούς αγώνες ρεβάνς του Champions League, αλλά και σήμερα στις αναμετρήσεις που ρίχνουν την αυλαία στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν μπορούμε να μείνουμε εκτός και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ρίξουμε τον οβολό μας στη στοιχηματική μέρα. Μπορεί να μας κάτσει και η καλή που λέμε και να έχουμε περισσότερα χρήματα, για την αυριανή σημαντική ημέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αρχή με την Ιταλική Serie A όπου η Μπολόνια φιλοξενεί την Σαμπντόρια. Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία ματς οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ωστόσο συνεχίζουν αδιάφοροι. Οι Γενοβέζοι είναι σε απόσταση επτά βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται λίγους πόντους ακόμα για την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής. Θα ποντάρουμε, πάντα με το ανάλογο ρίσκο, στην ισοπαλία.

Συνέχεια με Ισπανική La Liga και ένα ματς ανάμεσα σε δυο εντελώς αδιάφορες ομάδες. Η Ράγιο Βαγεκάνο υποδέχεται την Βαλένθια και θα επιλέξουμε και εδώ την ισοπαλία. Αν και δεν έχουν νικήσει στα πέντε τελευταία εντός έδρας οι γηπεδούχοι, στηρίζονται στο Βαγιέκας, έχοντας συνολικά οκτώ νίκες στο ενεργητικό τους. Η Βαλένθια είναι αήττητη στα πέντε τελευταία και είναι πάντα επικίνδυνη, αλλά παραμένει χωρίς κίνητρο.

21:45 Μπολόνια – Σαμπντόρια  Χ (3.25)

22:00 Ράγιο Βαγεκάνο – Βαλένθια  Χ (3.30)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News