Στοίχημα: Ψηφίζουμε ... ΑΕΚ στο Αθηναϊκό ντέρμπι

Στοίχημα: Ψηφίζουμε … ΑΕΚ στο Αθηναϊκό ντέρμπι – Με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής 8 Μαίου 

Καλή Κυριακή σε όλους! Ωραία ημέρα με πλούσιο κουπόνι και με τους αγώνες των Ελληνικών Play off να ξεχωρίζουν.

Αρχή με το Αθηναϊκό ντέρμπι όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί στο Ολυμπιακό στάδιο τον Παναθηναϊκό. Η Ένωση έχει μόλις μια νίκη στη διαδικασία, αλλά παραμένει σε τροχιά Ευρώπης. Είναι δυο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται στην προνομιούχο θέση. Οι πράσινοι είναι αήττητοι στα δέκα τελευταία ματς και έχουν μπροστά τους και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Τελευταία ευκαιρία για την ΑΕΚ και θα επιλέξουμε να ποντάρουμε στον άσο.

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ήδη πρωταθλητές οι ερυθρόλευκοι και χωρίς κίνητρο στις τελευταίες αγωνιστικές. Με αρκετές αλλαγές θα παρατάξει την ομάδα ο Μαρτίνς. Ο Άρης είναι ένα βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό και την τρίτη προνομιούχο θέση. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι αήττητος στα πέντε τελευταία. Θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια του τριφυλλιού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η τιμή στον άσο δεν αξίζει.

Θα συμπληρώσουμε την τριάδα μας με τον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ, όπου θα επιλέξουμε την ισοπαλία. Αδιάφορες οι δυο ομάδες, χωρίς κίνητρο και με τον ΠΑΟΚ, που είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, να έχει ρίξει το βάρος στον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

18:00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ Χ (3.00)

19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1 (1.95)

21:00 Άρης – Ολυμπιακός  Χ ΗΜ. (1.95)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News