Στοίχημα: Ρεβάνς θέλει ο Ολυμπιακός, άσος η ΑΕΚ με τον ΠΑΣ

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης 11 Μαίου 

Καλή Τετάρτη σε όλους! Φουλ δράση έχουμε απόψε για τα Play Off της Σούπερ Λιγκ, η οποία σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές. Μεγάλα ντέρμπι εμπεριέχει το σημερινό μενού και ξεκινάμε με Καραϊσκάκη και την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Με μοναδικό στόχο το γόητρο οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο, αλλά έχουν χάσει από τους πράσινους, ενώ είναι και η μόνη μεγάλη ομάδα που δεν έχουν νικήσει. Ο Παναθηναϊκός έχει ισχυρό κίνητρο, καθώς θέλει να τερματίσει στην τρίτη προνομιούχο θέση. Έχει πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή απέναντι στους άλλους διεκδικητές, αλλά στο μυαλό του έχει και τον τελικό του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι δεν θα εμφανιστούν αδιάφοροι, θα κυνηγήσουν τη νίκη και ο άσος θα είναι η επιλογή μας.

Σπουδαίο ντέρμπι και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Άρη. Ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται λίγους πόντους ακόμη για να σφραγίσει τη δεύτερη θέση και φυσικά έχει μπροστά του και τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Άρης ηττήθηκε εντός από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται δυο βαθμούς μακριά από την τρίτη θέση. Το ματς είναι σημαντικό και για τους δυο αντιπάλους και θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Συμπληρώνουμε την τριάδα μας με τον άσο από ημίχρονο της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό στάδιο. Μονόδρομος η νίκη για την Ένωση, που περιμένει και ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι για να ανέβει αυτή στην προνομιούχο θέση. Θα κυνηγήσει από νωρίς τη νίκη και αν και ο ΠΑΣ είναι επικίνδυνος μπορεί να τα καταφέρει και θα την στηρίξουμε.

18:30 ΠΑΟΚ – Άρης Χ ΗΜ. (1.95)

19:30 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.10)

21:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός  1 (1.90)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News