Στοίχημα: Σκορ πρόκρισης για τον τελικό θέλει ο Παναθηναϊκός

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Μεγάλης Τετάρτης 20 Απριλίου 

Καλησπέρα και Καλή Μεγάλη Τετάρτη σε όλους! Πλούσιο το σημερινό κουπόνι με πλήρεις αγωνιστικές από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και με τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λαμία.

Αυτός είναι και ο πρώτος αγώνας ανάλυσης, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί του πρωτοπόρου Ολυμπιακού για τα Play Off του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο αποτελεί έναν εφικτό στόχο για τους «πράσινους», που θα τους δώσει και ένα «καλό» Ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν φτάσουν στην κατάκτηση του. Η Λαμία μάχεται για την παραμονή της και όλο το βάρος έχει πέσει στην υπόθεση σωτηρία. Θα επιλέξουμε τον άσο από το πρώτο ημίχρονο.

Στην Γαλλική Ligue1 η Στρασβούργο φιλοξενεί την Ρεν. Οι δυο αντίπαλοι κατέχουν μια εκ των προνομιούχων θέσεων και ελπίζουν σε ένα καλύτερο πλασάρισμα. Οι γηπεδούχοι τρέχουν αήττητο σερί δέκα αγώνων και η έδρα τους είναι η δύναμη τους. Η Ρεν είναι ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά προέρχεται από εντός έδρας ήττα. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Τέλος, στην Ιταλική Serie A όπου η Ουντινέζε υποδέχεται την Σαλερνιτάνα θα πάμε, πάντα με το ανάλογο ρίσκο, με την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν στη μέση της βαθμολογίας και αδιάφοροι, ενώ η ομάδα του Σαλέρνο, αν και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας παλεύει στα ίσια όλα τα παιχνίδια.

19:00 Παναθηναϊκός – Λαμία    1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (1.90)

19:45 Ουντινέζε – Σαλερνιτάνα                 Χ (4.50)

22:00 Στρασβούργο – Ρεν            Χ (3.50)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News