Στοίχημα: Στο κυνήγι του τίτλου η Ίντερ

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής 6 Μαίου 

Καλή Παρασκευή σε όλους! Ολοκληρώθηκαν οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάθαμε τα ζευγάρια των τελικών , που θα δώσουν τη μάχη για την κατάκτηση των βαρύτιμων τροπαίων. Επιστροφή σήμερα σε αγωνιστική δράση από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο.

Στην Ιταλία η Ίντερ φιλοξενεί την Έμπολι και θέλει μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου και στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία στα εντός έδρας ματς. Από την άλλη, η Έμπολι συνεχίζει αδιάφορη στη μέση της βαθμολογίας και χωρίς κίνητρο. Θα ποντάρουμε στον άσο σε συνδυασμό να μην σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.

Συνέχεια με Γερμανική  Bundesliga όπου η Μπόχουμ υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις επιτυχίες, μετά από τρεις αγωνιστικές, επικρατώντας με το επιβλητικό 3-4 στην έδρα της Ντόρτμουντ. Συνεχίζει ωστόσο να είναι αδιάφορη. Καίγονται για τους βαθμούς οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού. Αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να καταλάβουν την προτελευταία θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή. Υψηλό το κίνητρο για την ομάδα του Μπίλεφελντ και το διπλό αξίζει.

Τέλος στην Γαλλική Ligue 1 και στο ματς Λιλ – Μονακό θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Οι Μονεγάσκοι κυνηγούν την είσοδο στις θέσεις του Champions League, την ώρα που η Λιλ δεν έχει κανένα κίνητρο. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να πάρουν τη νίκη, αλλά εμείς πιστεύουμε πως θα δυσκολευτούν και αυτός είναι ο λόγος που οδηγούμαστε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

19:45 Ίντερ – Έμπολι 1 ΚΑΙ N/G (2.05)

21:30 Μπόχουμ – Αρμίνια Μπ.  2 (3.20)

22:00 Λιλ – Μονακό Χ ΗΜ. (2.25)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News