Στοίχημα: Τελικός για την ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας 18 Απριλίου 

Καλησπέρα και Καλή Μεγάλη εβδομάδα σε όλους! Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το φετινό Πάσχα, διαφορετικό από τα προηγούμενα, καθώς αρχίζουν και αίρονται οι περιορισμοί και είμαστε πανέτοιμοι για τα πατροπαράδοτο αρνάκι. Μέχρι τότε όμως νηστεία! Εκτός από τις στοιχηματικές μας παραδόσεις καθώς η δράση δεν σταματά.

Έχουμε ωραία ματσάκια στο σημερινό κουπόνι και ας αρχίσουμε από την τελευταία αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής των Play off ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ. Στην πέμπτη θέση υποχώρησε η Ένωση και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Ο ΠΑΣ αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και προέρχεται από τρεις ισοπαλίες. Θα στηρίξουμε το κίνητρο και θα πάμε με το διπλό.

Στην Ιταλία υπάρχει μεγάλο ντέρμπι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» ανάμεσα στην Νάπολι και την Ρόμα. Η εντός έδρας ήττα από την Φιορεντίνα κόστισε στους Ναπολιτάνους, που έμειναν σε απόσταση από τους πρωτοπόρους. Η Ρόμα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League, μετράει αήττητο έντεκα αγώνων στην Serie A και κυνηγάει μια θέση στα εισιτήρια του Champions League, χωρίς ωστόσο να έχει εξασφαλίσει τη θέση της. Πιστεύουμε στη δύναμη της έδρας και θα ποντάρουμε στον άσο και μάλιστα από ημίχρονο. 

Στο ματς για την Ισπανική La Liga όπου η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Κάντιθ θα επιλέξουμε τον άσο σε συνδυασμό να σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Η τιμή στην απόδοση μας ικανοποιεί, σε σχέση με την τιμή στον άσο. 

Τέλος, στην Premier Ιρλανδίας θα εμπιστευτούμε το διπλό της Σλίγκο Ρόβερς στην έδρα της Φιν Χαρπς. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη στα πέντε τελευταία, αλλά αναμένουμε την αγωνιστική τους ανάκαμψη.

18:00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2 (1.85)

20:00 Νάπολι – Ρόμα 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (3.00)

20:00 Φιν Χαρπς – Σλίγκο Ρ. 2 (2.25)

22:00 Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 1 ΚΑΙ G.G (3.00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News