Στοίχημα: Τελικός στην Ριζούπολη, καίγεται η Χέρτα

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου 7 Μαίου 

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Δυο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση των Play Out της Super League, για να μάθουμε ποια ομάδα θα υποβιβαστεί και ποια θα δώσει αγώνα μπαράζ για την παραμονή της.

Σήμερα στο κουπόνι ξεχωρίζει το ντέρμπι ουραγών με τον Απόλλωνα Σμύρνης να φιλοξενεί την Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι με την εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης κατάφεραν να ξεφύγουν τέσσερις πόντους από τον αντίπαλο τους. Κρίσιμο παιχνίδι και για τους δυο αντιπάλους, με τους γηπεδούχους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για τη σωτηρία. Οι άμυνες αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση και θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Συνέχεια με Premier League και το ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ στο «Άνφιλντ». Οι ρεντς κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να βρεθούν στον τελικό του Champions League. Στο αγγλικό πρωτάθλημα παραμένουν ένα βαθμό πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Η Τότεναμ έχει αλλάξει προς το καλύτερο την αγωνιστική της εικόνα με την έλευση του Κόντε, έχοντας εξασφαλίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο και κυνηγάει ένα καλύτερο πλασάρισμα. Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί, ωστόσο ίσως εμφανιστεί λίγο κουρασμένη από το ματς με την Βιγιαρεάλ. Η Τότεναμ είναι επικίνδυνη ομάδα και θα οδηγηθούμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Κλείνουμε τις πρώτες μας επιλογές με τον άσο της Χέρτα απέναντι στην Μάιντζ για την Γερμανική Bundesliga. Οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς μάχονται για την παραμονή τους. Αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι και θα ποντάρουμε στο κίνητρο της ομάδας του Βερολίνου.

19:30 Χέρτα – Μάιντζ  1 (2.55)

19:30 Απόλλων Σμ. – Λαμία Χ (2.80)

21:45 Λίβερπουλ – Τότεναμ Χ ΗΜ. (2.50)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News