Στοίχημα: Θα το παλέψει στο Μετροπολιτάνο η Γρανάδα

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τις σημερινές αναμετρήσεις σε Premier League και La Liga

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας και ήρθε η ώρα για τις αναλύσεις στα σημερινά παιχνίδια της Αγγλικής Premier League και της Ισπανικής La Liga. Αρχή με την αναμέτρηση Έβερτον – Λέστερ στο «Γκούντισον Παρκ» του Λίβερπουλ. Σημαντική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησαν οι γηπεδούχοι και με τους τρεις βαθμούς αποσπάστηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Λέστερ είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει μεγάλος ανοικτός στόχος στην Ευρώπη, καθώς αντιμετωπίζει την Ρόμα για τα ημιτελικά του Conference League. Το κίνητρο είναι υψηλό για την Έβερτον και θα στηριχθούμε στον άσο.

Φύγαμε για το μεγάλο Λονδρέζικο ντέρμπι όπου η Τσέλσι φιλοξενεί την Άρσεναλ. Σπουδαίο και κρίσιμο ματς ειδικά για τους «κανονιέρηδες». Η Τσέλσι έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει ένα εισιτήριο στο επόμενο Champions League, ενώ πήρε την πρόκριση και για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Άρσεναλ βρίσκεται στη 5η θέση, η οποία οδηγεί στη φάση των ομίλων του Europa League, αλλά έχει ελπίδες και για την είσοδο στις θέσεις του Champions League. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στην Ισπανική La Liga θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και καίγονται για τους βαθμούς. Είναι σίγουρο πως θα παλέψουν στα ίσια το ματς και μπορεί να κρατήσουν στο μηδέν τους «ροχιμπλάνκος» στα πρώτα 45 λεπτά.

20:00 Ατλέτικο Μ. – Γρανάδα Χ ΗΜ.(2.50)

21:45 Έβερτον – Λέστερ  1 (2.25)

21:45 Τσέλσι – Άρσεναλ  Χ ΗΜ. (2.20)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News