Στοίχημα: Θέλουν και το Κύπελλο Μπακασέτας και Σιώπης

Οι προβλέψεις του Σπύρου Νάσιου για τους σημερινούς αγώνες από την Τουρκία, την Σκωτία και το Βέλγιο 

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και ας περάσουμε τώρα να δούμε τις δεύτερες επιλογές μας, που ίσως, έχουν περισσότερη τύχη από τις πρώτες. Πάντως εμείς θα ποντάρουμε και τα δυο δελτιάκια μας και ευχόμαστε να μαζέψουμε κάνα φράγκο, αφού έρχονται διακοπές, για να έχουμε να ξοδεύουμε.

Αρχή με ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας και τον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα στην Καϊσερισπόρ και την πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ των Σιώπη και Μπακασέτα. 1-0 επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ματς και έχουν αποκτήσει ένα μικρό πλεονέκτημα πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νικήσει στα έξι τελευταία, αλλά το Κύπελλο αποτελεί στόχο. Πιο ποιοτική ομάδα η Τραμπζονσπόρ, έχει τα προσόντα να φύγει με το πολύτιμο εισιτήριο. Θα επιλέξουμε την ισοπαλία.

Στα Βελγικά Play off για την έξοδο στο Conference League η Μαλίν υποδέχεται την Γάνδη. Οι φιλοξενούμενοι οδηγούν την κούρσα στη διαδικασία, έχοντας αποσπαστεί με τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη Γκενκ. Με νίκη και με την κατάκτηση των τριών βαθμών θα αγκαλιάσουν την πρωτιά. Η Μαλίν ξέμεινε από κίνητρα και το διπλό αξίζει το ποντάρισμα.

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ινβερνές – Άρμπροουθ, όπου ο νικητής μετά από διπλές αναμετρήσεις θα αγωνίζεται του χρόνου στην Σκωτσέζικη Premiership. Οι δυο ομάδες συμμετείχαν στη Β΄ κατηγορία, με τους φιλοξενούμενους να τερματίζουν στην δεύτερη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους στην τρίτη θέση, αποκλείοντας στον προηγούμενο γύρο την Πάρτικ Θιστλ. Η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτά τα ματς και θα τον εμπιστευτούμε.

19:45 Μαλίν – Γάνδη 2 (2.00)

20:30 Καϊσερισπόρ – Τραμπζονσπόρ  Χ (3.30)

21:05 Ινβερνές – Άρμπροουθ  1 (2.15)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News