Στοίχημα: Ώρα πρόκρισης για ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Οι προβλέψεις του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες του Conference League στο στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 14 Απριλίου 

Καλημέρα και Καλή Πέμπτη σε όλους! Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ και συνολικά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο ήρθε! Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται στην Τούμπα την Μαρσέιγ, στη ρεβάνς του 2-1 στην Μασσαλία και χρειάζεται δυο γκολ για την πρόκριση και ένα γκολ για να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Το διακύβευμα  σπουδαίο και σημαντικό. Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League.

Με πολλές απουσίες ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη οι Μασσαλοί και χωρίς τον προπονητή τους τον Χόρχε Σαμπάολι, μετά την κάρτα που δέχτηκε στο πρώτο παιχνίδι. Το κλίμα είναι τεταμένο, μετά τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς και δεν θα έρθουν και Γάλλοι, καθώς εισακούστηκαν οι εισηγήσεις τόσο της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει πρώτος, θα αποκτήσει πλεονέκτημα, ωστόσο η Μαρσέιγ θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Χρειάζεται υπομονή και όποτε και να έρθει το πρώτο γκολ θα είναι βάλσαμο για τον ΠΑΟΚ. Εμείς πάντως θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Σε άλλο ματς για το Conference League και στη ρεβάνς του 3-3 στην Ολλανδία, η Σπάρτα Πράγας φιλοξενεί την Φέγενορντ. Πολλές απουσίες έχουν οι γηπεδούχοι, που αν καταφέρουν και προκριθούν θα δώσουν αβαντάζ στην Τσεχία σε σχέση με την Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA. Θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε στην ισοπαλία και ελπίζουμε η πρόκριση να κριθεί στην παράταση και οι Ολλανδοί να κερδίσουν την πρόκριση.

22:00 ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ Χ ΗΜ. (2.05)

22:00 Σπάρτα Πρ. – Φέγενορντ Χ (3.50)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News