Στοίχημα: Υψηλές αποδόσεις για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής 1 Μαίου 

Καλό μήνα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλους! Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης μπήκε, μήνας γενεθλίων για εμάς και οδεύουμε προς χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα δυο προηγούμενα.

Ας περάσουμε τώρα στα δικά μας και στο πρώτο μας άρθρο θα αναλύσουμε όλα τα σημερινά ματς των Ελληνικών Play off.

Αρχή με το πρώτο χρονικά παιχνίδι, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία ματς οι ερυθρόλευκοι, έχασαν το στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας και αγωνιστικά δεν εμπνέουν πλέον εμπιστοσύνη. Είναι σε απόσταση έντεκα βαθμών από τον ΠΑΟΚ και βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο. Ο ΠΑΣ είναι αδιάφορος και επιλογή μας θα είναι ο άσος από ημίχρονο, ελπίζοντας οι γηπεδούχοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Μεγάλο ντέρμπι Ευρώπης στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Άρη. Δυο πόντους περισσότερους έχουν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι κατέχουν την τρίτη προνομιούχο θέση. Οι πράσινοι προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και μπορεί, αν κατακτήσουν το τρόπαιο, να πάρουν το ¨καλό¨ Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Άρης είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία ματς και παραμένει επικίνδυνος. Θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με τον άσο του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από τη σπουδαία πρόκριση επί του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδας. Θέλει τη νίκη για να πιέσει, όσο μπορεί, τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και η μέτρια αγωνιστική εικόνα της Ένωσης, μας οδηγεί στον άσο.

17:00 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.00)

19:00 Παναθηναϊκός – Άρης Χ ΗΜ. (1.90)

21:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1 (2.25)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News