Στοίχημα: Ζωντανή για τον τίτλο η Λίβερπουλ, άσος η Μπάρτσα

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης 10 Μαίου 

Καλή Τρίτη σε όλους! Υπάρχουν ματσάκια στο σημερινό κουπόνι από την Αγγλική Premier League αλλά και την Ισπανική La Liga.

 Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Άστον Βίλα – Λίβερπουλ. Στραβοπάτησαν με την Τότεναμ οι «ρεντς» και πλέον υπολείπονται τρεις βαθμούς από την κορυφή και την Σίτι. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, αν θέλουν να ελπίζουν στην κατάκτηση του τίτλου και απέναντι σε μια αδιάφορη ομάδα έχουν το προβάδισμα. Ωστόσο, η Βίλα είναι επικίνδυνη ομάδα, προέρχεται από τρεις αήττητες αγωνιστικές και θα επιλέξουμε το διπλό σε συνδυασμό με το αμφίτερμα.

Στην Ισπανία και σε ένα κρίσιμο και καθοριστικό ματς, για διαφορετικούς λόγους, η Γρανάδα φιλοξενεί την Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι έριξαν εξάρα στην έδρα της Μαγιόρκα και ανέβηκαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει ακόμη τη σωτηρία τους. Οι Βάσκοι έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και βρίσκονται ένα πόντο μακριά από τις προνομιούχες θέσεις των Ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Αμφίρροπο παιχνίδι και δύσκολο για προγνωστικά. Εμείς πάντως, θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Τέλος και πάλι στο Ισπανικό πρωτάθλημα και τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Θέλτα θα ποντάρουμε στον άσο από ημίχρονο. Να ξεκινήσουμε λέγοντας πως οι φιλοξενούμενοι είναι παντελώς αδιάφοροι. Το ίδιο ισχύει και για την Μπάρτσα, η οποία όμως θέλει να σφραγίσει τη δεύτερη θέση. Οι «μπλαουγκράνα» αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό και στο «Καμπ Νου» είναι τα αφεντικά.

21:00 Γρανάδα – Μπιλμπάο Χ ΗΜ. (2.10)

22:00 Άστον Β. – Λίβερπουλ 2 ΚΑΙ G/G (3.00)

22:30 Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News