Μινόρ Μπάια Μάρε-ΠΑΟΚ 32-21: Συντριβή στη Ρουμανία

Στο πρώτο παιχνίδι του 4ου γύρου του EHF European Cup η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ δεν τα πήγε καλά στη Ρουμανία, γνώρισε την ήττα από τη Μινόρ Μπάια Μάρε με 32-21 κι έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στη ρεβάνς.

Υστέρησε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς για τον γύρο των «16» στο EHF European Cup στο χάντμπολ ανδρών. Ηττήθηκε στη Ρουμανία από τη Μινόρ Μπάια Μάρε με 32-21 και το έργο του για την πρόκριση στη ρεβάνς έγινε εξαιρετικά δύσκολο.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το νωθρό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ και προηγήθηκαν με 8-2. Η διαφορά έμεινε στα ίδια επίπεδα και το ημίχρονο έληξε με σκορ 17-10.

Δεν βρήκε διεξόδους ούτε στο δεύτερο μέρος 

Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να κάνουν λάθη σε άμυνα και επίθεση και η Μπάια Μάρε έφτασε και στα δέκα γκολ διαφορά. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 32-21. 

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τους Ρουμάνους το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στο «Σπίτι του Χάντμπολ» και θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή.

ΜΙΝΟΡ ΜΠΑΪΑ ΜΑΡΕ: Καμπούτ 9, Τσιπ 5, Νάγκι 4, Μπούζλιε 3, Μπέρα 3, Βούγιοβιτς 2, Χούτα 2, Κοτρτς 2, Μπουγκουλέτ 1, Σεπρέγκι 1, Τέκα, Μπουσεκάν, Ποπ, Ντα Σίλβα, Τερέκοφ, Μποζογκάνι

ΠΑΟΚ: Γκικόφ, Μπάρμπας, Στογιάνοβιτς 7, Σεϊρεκίδης 3, Καβουσανάκης 3, Τζωρτζίνης 2, Τσαμουρίδης 1, Παπάζογλου 1, Μέντουριτς 1, Τριανταφυλλίδης 1, Βαφείδης 1, Μασαϊλδής 1, Νικολαϊδης, Αποστόλου, Μανωλούδης, Γιορανίδης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News