WrestleMania 38: Η ώρα του Champions League της επαγγελματικής πάλης

Η WrestleMania είναι μια ετήσια βραδιά αγώνων επαγγελματικής πάλης που διοργανώνεται από την εταιρεία WWE. Είναι το μεγαλύτερο Pay Per View της χρονιάς για τους φιλάθλους του αθλήματος και υπάρχει εδώ και 37 χρόνια. Είναι κάτι σαν το Champions League για το ποδόσφαιρο.

Η πρώτη διοργάνωση της ‘Mania όπως την λένε εν συντομία, έγινε το 1985, ενώ δημιουργός του εγχειρήματος είναι ο Βινς Μακμάν. Οι πιο γνωστοί και επιτυχημένοι παλαιστές όλων των εποχών, έχουν φτιάξει το όνομά τους και έχουν δώσει τους καλύτερους αγώνες τους σε μια από τις βραδιές της WrestleMania. 

 

Η φετινή έκδοση της WrestleMania

Φέτος, διεξάγεται η 38η έκδοση της WrestleMania, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου, στο Αρλινγκτον του Τέξας.

Από το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχωρίζει η μάχη της Ρόντα Ράουζι με την Σάρλοτ Φλερ για τη ζώνη της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο SmackDown, η εμφάνιση του «Στόουν Κολντ» Στιβ Οστιν στο KO Show, αλλά και ο αγώνας του Ρέι και του Ντόμινικ Μιστίριο με τον Μιζ και τον Λόγκαν Πολ.

Την Κυριακή διεξάγεται η «μητέρα των μαχών» με τον πρωταθλητή του WWE, Μπροκ Λέσναρ να αντιμετωπίζει τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Ρόμαν Ρέινς. Οι δυο τους αναμετρήθηκαν τον Οκτώβριο στο σόου της Τζέντα, στην Σαουδική Αραβία αλλά και στις αρχές Ιανουαρίου στο Royal Rumble. Πάντως, αν έπρεπε να κάνουμε μια πρόβλεψη, θα λέγαμε ότι ο Ρόμαν Ρέινς έχει το προβάδισμα για να επικρατήσει, αλλά μένει να το αποδείξει και μέσα στο ρινγκ.

 

Η συμμετοχή διασημοτήτων

Όπως είναι η παράδοση στην WrestleMania, διασημότητες από τον τομέα της ψυχαγωγίας θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση. Ο διάσημος στα social media, Λόγκαν Πολ, που έλαβε μέρος και στην περσινή WrestleMania, θα συμμετέχει σε αγώνα ομάδων μαζί με τον Μιζ κόντρα στους Ρέι και Ντόμινικ Μιστίριο. Ο ηθοποιός και κασκαντέρ, Τζόνι Νόξβιλ θα αντιμετωπίσει τον Σάμι Ζέιν ενώ οι τραγουδιστές της country μουσικής, Μπράντλεϊ Γκίλμπερτ και Τζέσι Τζέιμς Ντέκερ θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους κατά το διήμερο. Τέλος, θα δώσει το παρόν και ο γνωστός DJ, Βαλεντίνο Καν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News