Άρης: «Θα σε κάνω δεύτερο Σαργκάνη!»

facebook

Όταν ο Αντώνης Γεωργιάδης ξέμεινε από τερματοφύλακες έδωσε γάντια στον Κυριάκο Μπιμπισίδη, που κάθισε στον πάγκο σε τέσσερα ματς Α’ Εθνικής για κάθε ενδεχόμενο!

«Έλα εδώ, εσένα θα σε κάνω δεύτερο Σαργκάνη!». Ο Αντώνης Γεωργιάδης, στο πέρασμά του από τον Άρη είδε όλους τους τερματοφύλακες να τραυματίζονται και έδωσε γάντια στον Κυριάκο Μπιμπισίδη βαφτίζοντας τον γκολκίπερ.

Ο μεγάλος Σάντορ Γκουιντάρ είχε τραυματιστεί στην προετοιμασία. Ο Γιώργος Παντζιαράς έσπασε το χέρι του σε ένα ματς με το Αιγάλω και του τοποθέτησαν καρφιά. Τον Νίκο Παπαδόπουλο τον τραυμάτισε στο πρόσωπο ο Καραϊσκος μέσα στο Καυταντζόγλειο. Και ο Αλέκος Κατσιαούνης είχε φύγει στην αρχή της σεζόν δανεικός στην Ξάνθη.

Και κλήθηκε ο Μπιμπισίδης για κάθε ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο. Έπαιζε και μπάσκετ, έπιανε καλά την μπάλα και ο Γεωργιάδης το είχε παρατηρήσει. «Εσένα θα βάλω» του είπε. Σε μια προπόνηση μάλιστα του έκανε και παρατήρηση! «Πάρε σοβαρά τον ρόλο σου Μπιμπισίδη!»

Ο Μπιμπισίδης βρέθηκε στον πάγκο σε τέσσερα παιχνίδια Α’ Εθνικής έτοιμος να επέμβει αν χρειαστεί. Και ο Άρης έκανε τρία διπλά! Στη Λάρισα 0-1 με γκολ του Κούη, στις Σέρρες 0-2 και στα Γιάννινα 1-2.

Στα δύο ματς έπαιξε ο Παντζιαράς με το καρφί στο χέρι. Στο ένα έπαιξε ο Μπέκας, που τον έκαναν επειγόντως επαγγελματία. Στο τέταρτο ματς με τον Παναθηναϊκό ο Άρης έχασε με γκολ του Παπαβασιλείου από κόρνερ. Και τότε γύρισε ο Γεωργιάδης στους συνεργάτες του στον πάγκο και είπε το αμίμητο: «Τι μαλ@@@α έκανα και δεν έβαλα τον Μπιμπισίδη!».

«Ήμουν ψηλός και έπεφτα στις λάσπες για να πιάσω την μπάλα. Εγώ ήθελα να μπω 16άδα να πάρω κανά… φράγκο», παραδέχτηκε ο Μπιμπισίδης. Σαργκάνης δεν έγινε, έκανε όμως εξαιρετική καριέρα πυροβολώντας τους τερματοφύλακες. Και ο Άρης πήρε 9 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια με τον Μπιμπισίδη στον πάγκο…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News