Κριστιάνο Ρονάλντο: 37 σταθμοί στην τεράστια καριέρα ενός 37χρονου έφηβου!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλείνει σήμερα τα 37 του χρόνια και το sportday.gr θυμάται τις 37 κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλείνει σήμερα τα 37 του χρόνια και το sportday.gr θυμάται τις 37 κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του.

Ο -συνήθως φειδωλός στις δηλώσεις του- Φερνάντο Σάντος είπε κάποτε, ότι “ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τις φυσικές δυνάμεις να παίζει σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα 40 του”. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου του 1985, κλείνει σήμερα τα 37 του χρόνια και… πλησιάζει κατά έναν χρόνο τον αριθμό που έθεσε ως ορόσημο ο προπονητής με τον οποίο κατέκτησε το EURO 2016. Στα 37 του, έχοντας επιστρέψει στην Premier League, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρουσιάζει την ίδια ακόρεστη δίψα για επιτυχίες και το sportday.gr θυμάται κάποιες εξ αυτών.

1. Σούπερ Καπ Πορτογαλίας – 2002

Ο πρώτος του τίτλος. Σε ηλικία 17 χρόνων κατέκτησε το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας, τον μοναδικό του τίτλο με τη φανέλα της Σπορτινγκ Λισσαβόνας, της ομάδας που τον ανέδειξε δηλαδή, κερδίζοντας στον τελικό, με 5-1 τη Λεϊσόες.

2. Η μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γ. – 2003

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Πορτογαλίας, ήρθε η μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γ.. Οι “κόκκινοι διάβολοι” πλήρωσαν στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 12,254 εκάτ. λίρες, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τότε προπονητή τους, να τον χαρακτηρίζει ως ένα από τα πλέον εντυπωσιακά ποδοσφαιρικά ταλέντα του κόσμου.

3. Η γέννηση του… CR7 – 2003

Μετακομίζοντας στη Μάντσεστερ Γ., ο Ρονάλντο ζήτησε να έχει στη φανέλα του το 28, αριθμό που φορούσε και στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Οι “κόκκινοι διάβολοι” του έδωσαν το 7, νούμερο συμβολικό για τον σύλλογο, και ενδεικτικό του τι έβλεπαν στο πρόσωπό του, καθώς ορισμένοι από τους προκατόχους του ήταν οι Τζορτζ Μπεστ, Ερίκ Καντονά και Ντέιβιντ Μπέκαμ…

4. Το ντεμπούτο με τη Μάντσεστερ Γ. – 2003

Στις 16 Αυγούστου του 2003, ο Ρονάλντο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν σε μία νίκη, με 4-0, επί της Μπόλτον, για την Premier League, παιχνίδι στο οποίο είχε αγωνιστεί και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος! Ο Τζορτζ Μπεστ είχε δηλώσει τότε, ότι ήταν το πιο ενθουσιώδες ντεμπούτο που είχε παρακολουθήσει…

5. Το βάπτισμα του πυρός στην εθνική Πορτογαλίας– 2003

Στις 20 Αυγούστου του 2003, σε ηλικία 18 ετών, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας. Αγωνίστηκε στη νίκη, με 1-0, επί του Καζακστάν, περνώντας ως αλλαγή στη θέση του Φίγκο.

6. Το πρώτο γκολ στην Premier League – 2003

 

Λίγους μήνες αργότερα, την 1η Νοεμβρίου του 2003, ήρθε και το πρώτο του γκολ στην Premier League. Ήταν στη νίκη με 3-0 επί της Πόρτσμουθ και μάλιστα με εκτέλεση φάουλ.

 7. Ο πρώτος τίτλος στην Αγγλία – 2004

 

Στο τέλος της σεζόν 2003 – 2004, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε στον τελικό του FA Cup τη Μίλγουολ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” κατέκτησαν το Κύπελλο, νικώντας με 3-0, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ανοίγει το σκορ.

8. Το κλάμα για την απώλεια του EURO – 2004

 

Λίγο καιρό αργότερα, στις 4 Ιουλίου του 2004, ήρθε η πρώτη πραγματικά πολύ μεγάλη απώλεια τίτλου, που τον σημάδεψε. Πρόκειται, φυσικά, για το θαύμα που πέτυχε η Εθνική Ελλάδας, με την κατάκτηση του EURO. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αγωνιστεί στον τελικό, στην ήττα της ομάδας του, με 1-0, από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τον τηλεοπτικό φακό να τον… συλλαμβάνει να ξεσπά σε κλάματα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

9. Επιτέλους… πρωταθλητής Αγγλίας – 2007


Η σεζόν 2006 – 2007 τα είχε όλα. Έντονη αμφισβήτηση, στην αρχή, για την εξέλιξή του, αποθέωση και τίτλο στο φινάλε. Το πρώτο του πρωτάθλημα (από τα συνολικά τέσσερα) στην Premier League, στην οποία πέτυχε τα 17 από τα συνολικά 23 γκολ που σκόραρε εκείνη τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Ανδείχθηκε παίκτης του μήνα Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, κάτι που συνέβη για μόλις 3η φορά στην ιστορία της Premier League.

10. Το πρώτο του Champions League – 2008

Στις 21 Μαΐου του 2008 κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο Champions League. Ήταν στο τελικό της Μόσχας, στο Λουζνίκι, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 6-5 στα πέναλτι της Τσέλσι. Ο ίδιος είχε ανοίξει το σκορ για το 1-1 της κανονικής διάρκειας του αγώνα, αλλά είχε δει τον Τσεχ να εξουδετερώνει την εκτέλεσή του στη διαδικασία των πέναλτι.

11. Ρονάλντο από… χρυσό – 2008

Οι εμφανίσεις του σε Premier League και Champions League, τη σεζόν 2007 – 2008, τα 42 του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και οι τίτλοι που κατέκτησε, οδήγησαν τον Ρονάλντο και σε προσωπικές διακρίσεις. Έτσι, κέρδισε το χρυσό παπούτσι από την UEFA, αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς από τη FIFA και κυρίως κατέκτησε την πρώτη από τις πέντε χρυσές μπάλες της συλλογής του, αφήνοντας 2ο τον Λιονέλ Μέσι εκείνη τη χρονιά.

12. Εις το επανιδείν με γκολ και τίτλο – 2009

Οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του ήταν πιο έντονες από ποτέ. Η τελευταία σεζόν της πρώτης θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμελλε να είναι η σεζόν 2008 – 2009. Οι φίλοι των “κόκκινων διαβόλων” τον είδαν να σκοράρει για τελευταία (μέχρι την επόμενη…) φορά στο Ολντ Τράφορντ, στις 10 Μαΐου του 2009, στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, με μια υποδειγματική εκτέλεση φάουλ. Αποχώρησε ως πρωταθλητής (για 4η φορά), έχοντας σκοράρει 118 φορές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

13. Η μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης – 2009

 

Η μεταγραφή που τον απογείωσε. Το καλοκαίρι του 2009 μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 94 εκάτ. ευρώ και στην παρουσίασή του βρέθηκαν στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” 80.000 θεατές, καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ που κατείχαν οι 75.000 φίλοι της Νάπολι από την παρουσίαση του Ντιέγκο Μαραντόνα!

14. Ντεμπούτο με γκολ – 2009

Η πρώτη εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε στις 29 Αυγούστου του 2009. Οι “μερένγκες” επικράτησαν με 3-2 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τον Πορτογάλο να πετυχαίνει γκολ από το σημείο του πέναλτι. Σκόραρε και στα επόμενα τρία παιχνίδια, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που πετυχαίνει γκολ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια με τη φανέλα της.

15. Τελικός Κυπέλλου “El Clasico” με δική του σφραγίδα – 2011

 

Η πρώτη του χρονιά στη Μαδρίτη τελείωσε χωρίς τίτλο. Την αμέσως επόμενη, όμως, δηλαδή τη σεζόν 2010 – 2011, έβαλε προσωπική “σφραγίδα” στον πρώτο του τίτλο στην Ισπανία και μάλιστα σε “Clasico”. 20 Απριλίου 2011, λοιπόν, στο Μεστάγια, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει στον τελικό του Copa del Rey τη Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα και φυσικά των Μέσι, Ινιέστα Τσάβι. Το ντέρμπι οδηγήθηκε στην παράταση κι εκεί, στο 103’, ο Ρονάλντο πέτυχε το γκολ που έκρινε τον νικητή και συνδέθηκε για πάντα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

16. Ιστορική επίδοση στη La Liga – 2011

Το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν κατέληξε στη Μπαρτσελόνα. Όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, με μια ιστορική επίδοση: έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος πέτυχε 40 γκολ! Ήταν ο ίδιος εκείνος που έμελλε να σπάσει έναν χρόνο αργότερα το δικό του ρεκόρ…

17. Νέο ρεκόρ με 60 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις – 2012

Την αμέσως επόμενη σεζόν, λοιπόν, πέτυχε 46 γκολ στο πρωτάθλημα. Όμως, έφτασε συνολικά τα 60 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας την καλύτερη, μέχρι εκείνη τη στιγμή, προσωπική του επίδοση! Στο πρωτάθλημα, μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε απέναντι και στους 19 αντιπάλους μέσα σε μία σεζόν!

18. Campeones – 2012

 

Εκείνη τη σεζόν, φυσικά, κατάφερε να φτάσει στη γη της επαγγελίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης: στην κατάκτηση της La Liga, αφήνοντας τη Μπαρτσελόνα στη 2η θέση. Ήταν το πρώτο πρωτάθλημα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τέσσερα χρόνια και μάλιστα ήρθε, με ρεκόρ, καθώς συγκέντρωσε 100 βαθμούς!

 19. Χατ – τρικ και σερί στο Clasico – 2012

Το ξεκίνημα της σεζόν 2012 – 2013 βρήκε τον Ρονάλντο να κατακτά το Σούπερ Καπ Ισπανίας απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Λίγους μήνες αργότερα, όμως, ήρθε μια σημαντική στιγμή για τη σχέση… αγάπης που ανέπτυξε με το Champions League: πέτυχε το πρώτο του χατ – τρικ στη νίκη με 4-1 επί του Άγιαξ. Και τέσσερις ημέρες αργότερα πέτυχε δύο γκολ στο Καμπ Νου, σε ένα 2-2 με τη Μπαρτσελόνα, σκοράροντας σε έξι διαδοχικά Clasico.

20. Επιστροφή στο Ολντ Τραφορντ ως αντίπαλος – 2013

Τον Μάρτιο του 2013, ο δρόμος έφερε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τραφορντ ως αντίπαλο. Το πρώτο παιχνίδι για τους “16” του Champions League, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Η ρεβάνς του Οντ Τράφορντ είναι, επίσης, ισόπαλη 1-1 μέχρι το 69’, όταν ο Ρονάλντο σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του. Και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να σηκώσει τα χέρια, δείχνοντας στους συμπαίκτες του και στον κόσμο ότι δεν πανηγυρίζει…

21. Το… BBC και το νέο συμβόλαιο – 2013

Στο ξεκίνημα της σεζόν 2013 – 2014 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Οι “μερένγκες” απέκτησαν, επίσης, τον Μπέιλ έναντι 100 εκάτ. ευρώ και σε συνδυασμό με την παρουσία του Μπενζεμά, γεννήθηκε το περιβόητο… BBC.

22. Τα ρεκόρ και η δεύτερη χρυσή μπάλα – 2013

Το 2013 έκλεισε, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει πετύχει σε ένα ημερολογιακό έτος 69 γκολ σε 59 εμφανίσεις, Μάλιστα, κατέκτησε τη 2η χρυσή μπάλα της καριέρας του, αφήνοντας δεύτερο τον Λιονέλ Μέσι, ενώ αναδείχθηκε από την FIFA και καλύτερος παίκτης του κόσμου για το 2013. 

23. Το δεύτερο του Champions League – 2014

Η σεζόν 2013 – 2014 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το περίφημο “La Décima”, η… εμμονή δηλαδή για τον 10ο ευρωπαϊκό της τίτλο έγινε πράξη. Στο Στάδιο Ντα Λουζ, στη Λισσαβόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε 4-1 τη συμπολίτισσα Ατλέτικο, με τον Ρονάλντο να βρίσκει δίχτυα από το σημείο του πέναλτι στο 120’. Για τον Πορτογάλο σταρ, αυτό ήταν το δεύτερο Champions League της καριέρας του…

24. Στο πάνθεον με Κρόιφ, Πλατινί και Φαν Μπάστεν – 2014

Εκτός από το Champions League, κατέκτησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Οι τίτλοι και οι προσωπικές του επιδόσεις, του χάρισαν 3η χρυσή μπάλα στην καριέρα του, πιάνοντας στη σχετική λίστα Πλατινί, Κρόιφ και Φαν Μπάστεν…

25. Κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης – 2015

Ο Ρονάλντο, όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποχώρησε, έχοντας πετύχει 450 γκολ σε 438 παιχνίδια με τη φανέλα της. Το 2015 ήταν η χρονιά που έγραψε ιστορία, καθώς τότε ξεπέρασε τα 323 γκολ του Ραούλ κι έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα, ήταν η χρονιά που έκανε την καλύτερη (μέχρι και σήμερα) επίδοση της καριέρας του με 61 γκολ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

26. Ο πρώτος μεταξύ ίσων στο Champions League – 2015

 

Την ίδια χρονιά, ο Πορτογάλος έγινε και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League. Επίδοση που πέτυχε με ένα χατ – τρικ απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για μια θέση που διατηρεί ακόμη και σήμερα, καθώς έχει βρει δίχτυα 140 φορές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον Μέσι να ακολουθεί με 125 γκολ. 

27. Ο 3ος τίτλος στο Champions League – 2016

Η σεζόν 2015 – 2016 ήταν μία ακόμη υψηλού επιπέδου. Για την ακρίβεια, ήταν η 6η διαδοχική που την ολοκλήρωσε με 50+ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Επιστέγασμα σε ομαδικό επίπεδο, φυσικά, η κατάκτηση του Champions League ξανά σε τελικό απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τη δική του εκτέλεση στη διαδικασία των πέναλτι να “σφραγίζει” τον 11ο ευρωπαϊκό τίτλο των “μερένγκες”. 

28. Πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία – 2016

Σε εθνικό επίπεδο, το καλοκαίρι του 2016 ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στην κορυφαία του στιγμή. Αυτή, φυσικά, δεν ήταν άλλη από την κατάκτηση του EURO 2016, με τη νίκη της Πορτογαλίας, με 1-0, επί της Γαλλίας στο “Stade de France”. Το απωθημένο, που του είχε μείνει από το 2004 και τον χαμένο τελικό απέναντι στην Εθνική Ελλάδας.

29. Η τέταρτη χρυσή μπάλα – 2016

Η κατάκτηση του Champions League, του EURO, αλλά και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ, χάρισαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο τη χρυσή μπάλα για το 2016, αφήνοντας τον Μέσι δεύτερο, αλλά και τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς από τη FIFA.

30. Ο πρώτος… κατοστάρης, το 4ο Champions League και η 5η χρυσή μπάλα 2017

Τον Απρίλιο του 2017, ο Ρονάλντο με χατ – τρικ απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, έστειλε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League, αλλά ταυτόχρονα έγινε και ο πρώτος στην ιστορία της διοργάνωσης που έφτασε τα 100+ γκολ. Στο τέλος της σεζόν, με τον ίδιο να σκοράρει δύο φορές, οι Μαδριλένοι νίκησαν 4-1 τη Γιουβέντους στον τελικό και ο Ρονάλντο πρόσθεσε τον τρίτο διαδοχικό τίτλο στην πλούσια συλλογή του. Φυσικά, τα κατορθώματά του του χάρισαν μία ακόμη χρυσή μπάλα. Την 5η και τελευταία, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, στην καριέρα του.

31. Το γκολ που έμεινε στην ιστορία – 2018

Τον Απρίλιο του 2018, πέτυχε απέναντι στη Γιουβέντους δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί των Ιταλών για τα προημιτελικά του Champions League. Το 2ο εξ αυτών ήταν το εντυπωσιακό ψαλιδάκι, με τα πόδια του να φτάνουν στα 2,31 μέτρα από το έδαφος, κάτι που χειροκρότησαν ακόμη και οι φίλοι της Γιουβέντους, στις εξέδρες του γηπέδου.

32. Ο πρώτος με πέντε Champions League – 2018

Στον τελικό του Champions League, απέναντι στη Λίβερπουλ, τον Μάιο του 2018, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-1. Αυτό ήταν το 5ο Champions League της καριέρας του κι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που κατορθώνει κάτι τέτοιο. Ολοκλήρωσε την 6η διαδοχική του σεζόν ως πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση, πετυχαίνοντας 15 γκολ.

33. Adiós Ρεάλ Μαδρίτης – 2018

Όσο Ρεάλ Μαδρίτης και Ρονάλντο κατακτούσαν τα πάντα, βρισκόταν σε εξέλιξη η μεταξύ τους διαπραγμάτευση για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν ποτέ και τελικά στις 10 Ιουλίου του 2018, έπειτα από μήνες έντονης φημολογίας, η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτησή του έναντι 100 εκάτ. ευρώ! Το τέλος μιας χρυσής εποχής για τον ίδιο και τους Μαδριλένους.

34. Ο πρώτος τίτλος με τη Γιουβέντους – 2019

Τον Γενάρη του 2019, ο Ρονάλντο κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ήταν το Σούπερ Καπ Ιταλίας (του 2018), με τον ίδιο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στη νίκη, με 1-0, απέναντι στη Μίλαν.

35. Πρωταθλητής Ιταλίας – 2019

Το τέλος της σεζόν 2018 – 2019 τον βρήκε να πανηγυρίζει το έκτο πρωτάθλημα της καριέρας του, αλλά πρώτο με τη φανέλα της Γιουβέντους. Έγινε, με αυτόν τον τρόπο, ο μόνος ποδοσφαιριστής που κατέκτησε πρωτάθλημα σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, πετυχαίνοντας μάλιστα εκείνη τη σεζόν στη Serie A 21 γκολ.

36. Ξανά πρωταθλητής, αλλά εκτός Champions League – 2020

Η σεζόν 2019- 2020 τον βρήκε ξανά πρωταθλητή, με τη Γιουβέντους να τερματίζει στην κορυφή, έναν βαθμό πάνω από την Ίντερ. Ο ίδιος πέτυχε 31 γκολ (πέντε λιγότερα από τον πρώτο σκόρερ εκείνης της σεζόν, Τσίρο Ιμόμπιλε). Ωστόσο, στο Champions League ήρθε μία ακόμη αποτυχία, καθώς η Γηραιά Κυρία αποκλείστηκε από τη Λιόν.

37. Η επιστροφή στο Ολντ Τράφορντ – 2021

Η σεζόν 2020 – 2021 δεν πήγε καλά για τη Γιουβέντους, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση, πίσω από Ίντερ Μίλαν και Αταλάντα. Το καλοκαίρι του 2021, έπειτα από έντονη σεναριολογία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ. Ο Έντισον Καβάνι του παραχώρησε τη φανέλα με το νούμερο 7 και στις 11 Σεπτεμβρίου ο Ρονάλντο έκανε, εν μέσω αποθέωσης, το 2ο ντεμπούτο του στο Ολντ Τράφορντ, πετυχαίνοντας μάλιστα τα πρώτα δύο γκολ στο 4-1 επί της Νιούκαστλ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News