ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ: «Ζούμε ιστορική στιγμή, αλλά θέλαμε το χρυσό μετάλλιο»

«Συναισθηματικά είμαι φορτισμένος ακόμα γιατί θέλαμε το χρυσό μετάλλιο, είμαστε στεναχωρημένοι που δεν νικήσαμε στον τελικό και αυτό λέει πολλά», τόνισε ο θρυλικός πολίστας του κοντινού παρελθόντος.

Πολύ έντονα ήταν τα συναισθήματα και για τον Γιώργο Αφρουδάκη. Ως αρχηγός αποστολής ο σημερινός β’ αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και πρώην κορυφαίος πολίστας, με 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και χάλκινο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, μίλησε για την τεράστια διάκριση στο Τόκιο, αλλά και τη στεναχώρια για την ήττα στον τελικό.  

«Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Έχω ζήσει πάρα πολλές όμορφες στιγμές, έντονες στιγμές, αλλά αυτή εδώ στο Τόκιο είναι κάτι διαφορετικό, καθώς τη ζω και σαν αρχηγός αποστολής. Είμαστε ευτυχισμένοι για την πορεία αυτής της ομάδας και το ιστορικό πρώτο μετάλλιο στον θεσμό», δήλωσε ο Γιώργος Αφρουδάκης στην ΕΡΤ λίγα λεπτά πριν από την απονομή και συμπλήρωσε: «Είμαι επίσης συναισθηματικά φορτισμένος αυτή τη στιγμή γιατί θέλαμε το χρυσό μετάλλιο, είμαστε στεναχωρημένοι που χάσαμε στον τελικό κι αυτό λέει πολλά. Θέλαμε να πάρουμε το χρυσό, όμως αμυντικά κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας και δεν ακολουθήσαμε τον ρυθμό των Σέρβων. Θεωρώ ότι δίκαια χάσαμε αλλά τώρα μπορούμε ν’ απολαύσουμε την ιστορική στιγμή και να χαρούμε τα παιδιά στο βάθρο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News