ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: «Θα πάω και στους επόμενους Αγώνες, αλλά μετά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω ως προπονητής»

Στην παρέα του «The 2night Show», βρέθηκε ο Αργυρός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Πόλο, Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, μιλώντας για όλους και όλα

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος εχθές (5/10) ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο, Γιάννης Φουντούλης.

Ο Αργυρός Ολυμπιονίκης, προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής, μιλώντας για την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου χαρακτηριστικά ανέφερε πως τόσο ο ίδος όσο και οι συμπαίκτες του πίστευαν πως μπορούσαν να διεκδικήαουν κάποιο μετάλλιο. «Η αυτοπεοίθηση μας χτίστηκε στην πορεία του τουρνουά», είπε χαρακτηριστικά.

 

Φυσικά, σχολίασε και το άθλημα του πόλο, επισημαίνοντας «Το άθλημά μας είναι αντιτηλεοπτικό. Ό,τι συμβαίνει είναι κάτω από το νερό και ο τηλεθεατής δεν μπορεί να το δει. Υπάρχει μάχη σώμα με σώμα, επιτρέπονται τα πάντ, είναι αρκετά σκηλρό και απαιτητικό να είσαι σε ένα άθλημα που δεν είναι στην φύση σου

Τέλος, αποκάυψε τα μελλοντικά του σχέδια και το αν θα συνεχίσει ως προπονητής. «Παράλληλα με το πόλο κοίταξα και την εκπαίδευσή μου. Έχω στόχο να παίζω ως τα 36 μου, δεν ξέρω τι θα κάνω μετά. Σε τρία χρόνια είναι η Ολυμπιάδα και έχω στόχο να κάνω τα πάντα για να αγωνιστώ κι εκεί. Δεν έχω καταλήξει μέσα μου αν θέλω να συνεχίσω ως προπονητής.»

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News