Παγκόσμιο Στίβου: Ο εκφωνητής του σταδίου έκανε «ζωντανή» περιγραφή της νίκης του γιου του στα 1500!

Μια μοναδική συγκινητική στιγμή βίωσαν πατήρ και υιός Γουάιτμαν κατά τη διάρκεια του τελικού των 1500 μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Γιουτζίν.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον πατέρα ή τη μητέρα στο ρόλο του προπονητή να παροτρύνει το παιδί του/της, αλλά η περίπτωση των Γουάιτμαν είναι πραγματική ξεχωριστή.

Ο νεότερος Γουάιτμαν, Τζέικ πέτυχε μια απίστευτη, ανέλπιστη νίκη αφήνοντας πίσω του το μεγάλο φαβορί της κούρσας Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν και τον Κενιάτη Τίμοθι Τσέριγιοτ. Ήταν το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για τη Μεγάλη Βρετανία στην απόσταση που κάποτε κυριαρχούσε, ύστερα από αυτό του Στιβ Κραμ στην πρώτη έκδοση του θεσμού το 1983 στο Ελσίνκι.

Ακόμα πιο εκπληκτικό, ωστόσο, ήταν το γεγονός ότι την κούρσα περιέγραψε για το κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες του σταδίου ο πατέρας του Τζεφ, ο οποίος χρόνια τώρα είναι ο εκφωνητής σε πολλές μεγάλες διοργανώσεις του κλασικού αθλητισμού. 

Όπως θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί ο Τζεφ με δυσκολία μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του περιγράφοντας «ζωντανά» τη νίκη του κανακάρη του.

Photo: Getty Images

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News