ΤΟΚΙΟ 2020: Ο Ντούσκος στην κωπηλασία την αρχή για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο πρωταθλητής της κωπηλασίας θ’ αγωνιστεί στις 02:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδας και θα κάνει το ποδαρικό για τη χώρα μας στο Τόκιο.

Η ελληνική ομάδα κωπηλασίας είναι μία από τις πρώτες, που μπήκαν στο Ολυμπιακό Χωριό, στο Τόκιο και δικός της εκπρόσωπος θα κάνει την αρχή για τα γαλανόλευκα χρώματα στις συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Στέφανος Ντούσκος θ’ αγωνιστεί ξημερώματα Παρασκευής σε ώρες Ελλάδας, δηλαδή πριν από την τελετή έναρξης. Συγκεκριμένα θα «πέσει» στο Sea Forest Waterway, στο Ονταΐμπα, τον κόλπο του Τόκιο, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της κωπηλασίας στις 02:30 δική μας ώρα στις 23 Ιουλίου. Θα είναι ο προκριματικός στο μονό σκιφ ανδρών.

Επίσης πριν γίνει η επίσημη αυλαία της κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο σκιφ και η Αννέτα Κυρίδου από τις γυναίκες (03:30 την Παρασκευή), όπως και η τοξοβόλος Ευαγγελία Ψάρρα (03:00 την ίδια μέρα), η οποία παρεμπιπτόντως θα πραγματοποιήσει την 6η ολυμπιακή συμμετοχή της και θα ισοφαρίσει την κορυφαία ελληνική επίδοση των Τάσου Μπουντούρη και Άγης Κασούμη. Προκριματικά αφορούν και οι πρώτες ελληνικές συμμετοχές στην κωπηλασία γυναικών και την τοξοβολία.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News