ΤΟΚΙΟ 2020: Έξω και η Γιάκομπς στο σκέιτμπορντ από κορονοϊό

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σήμερα το πρωί, από την 1η Ιουλίου έχουν βρεθεί «θετικά» στον κορονοϊό 79 άτομα, που εμπλέκονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε περισσότερους από 20.000 ελέγχους.

Φαίνεται πια ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όχι απλά κάθε μέρα θα μαθαίνουμε για αθλητές κι αθλήτριες, που χάνουν την τελευταία στιγμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω κορονοϊού. Η Ολλανδή πρωταθλήτρια του σκέιτμπορντ, Κάντι Γιάκομπς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Τόκιο διότι προσβλήθηκε από κορονοϊό και σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο θα πρέπει να παραμείνει σε απομόνωση για δέκα ημέρες.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έβγαλε αμέσως μετά την απογοήτευσή της: «Η Ολυμπιακή μου περιπέτεια τελειώνει εδώ. Νιώθω καλά και έχω κάνει τα πάντα για να αποφύγω αυτό το σενάριο, είχα λάβει όλες τις προφυλάξεις. Θα χρειασθώ λίγο χρόνο, για να αφομοιώσω την απογοήτευσή μου. Στο δρόμο προς το Παρίσι 2024», σημείωσε η Γιάκομπς.
Σημειωτέον, ότι από την 1η Ιουλίου και σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σήμερα το πρωί, 79 άτομα έχουν βρεθεί «θετικά» στον κορονοϊό, μετά την διενέργεια περισσοτέρων από 20.000 ελέγχων (σ.σ. αθλητές, μέλη αποστολών και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης). Μεταξύ αυτών των 79 κρουσμάτων, τα οκτώ αφορούν αθλητές, πέντε εκ των οποίων, ζουν στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News