ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Ήττα και αποκλεισμός για την Δώρα Γκουντούρα

Δεν τα κατάφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη σπάθη. Η Δώρα Γκουντούρα ηττήθηκε με 15-8 από την Εμούρα Μισάκι και αποχαιρέτησε πρόωρα το Ολυμπιακό Τουρνουά στο Τόκιο.
Η Εμούρα Μισάκι ήταν, όπως φάνηκε, ανυπέρβλητο εμπόδιο για την Δώρα Γκουντούρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη σπάθη μπήκε εξ’ αρχής νευρικά και έχασε με 15-8 στον πρώτο της αγώνα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αποκλειόμενη από τον γύρο των «64».
Η Γιαπωνέζα Εμούρα ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα, προηγούμενη με 4-0 και 8-3 στο ξεκίνημα. Ήταν επιθετική με την έναρξη των πόντων και απέκρουσε όταν χρειαζόταν τις επιθέσεις της Γκουντούρα.
Οι κόντρα επιθέσεις της Γιαπωνέζας προβλημάτισαν την Ελληνίδα, που μείωσε έως το 11-7, αλλά η Εμούρα δεν πανικοβλήθηκε. Έκανε ένα σερί 4-1 και έφτασε στο τελικό 15-8, τελειώνοντας τα όνειρα της Δώρας Γκουντούρα για μια διαδρομή που θα την έφερνε κοντά σε κάποιο μετάλλιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ρεμί Καμπελά, ο χαμογελαστός αρτίστας από την Κορσική και το έπος της Μονπελιέ!
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Μοιράζει χίλιες φανέλες της Νότιγχαμ στα παιδιά της περιοχής
- Πάσπαλι: «Ο Βεζένκοφ είναι σούπερ και κάνει ακριβώς αυτό που θέλει η ομάδα»
- Αγριεύει ο καιρός: Βροχές και χαλαζοπτώσεις – Έρχονται ισχυρές καταιγίδες στην Αττική
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague