ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Ήττα και αποκλεισμός για την Δώρα Γκουντούρα
Δεν τα κατάφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη σπάθη. Η Δώρα Γκουντούρα ηττήθηκε με 15-8 από την Εμούρα Μισάκι και αποχαιρέτησε πρόωρα το Ολυμπιακό Τουρνουά στο Τόκιο.
Η Εμούρα Μισάκι ήταν, όπως φάνηκε, ανυπέρβλητο εμπόδιο για την Δώρα Γκουντούρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη σπάθη μπήκε εξ’ αρχής νευρικά και έχασε με 15-8 στον πρώτο της αγώνα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αποκλειόμενη από τον γύρο των «64».
Η Γιαπωνέζα Εμούρα ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα, προηγούμενη με 4-0 και 8-3 στο ξεκίνημα. Ήταν επιθετική με την έναρξη των πόντων και απέκρουσε όταν χρειαζόταν τις επιθέσεις της Γκουντούρα.
Οι κόντρα επιθέσεις της Γιαπωνέζας προβλημάτισαν την Ελληνίδα, που μείωσε έως το 11-7, αλλά η Εμούρα δεν πανικοβλήθηκε. Έκανε ένα σερί 4-1 και έφτασε στο τελικό 15-8, τελειώνοντας τα όνειρα της Δώρας Γκουντούρα για μια διαδρομή που θα την έφερνε κοντά σε κάποιο μετάλλιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η ώρα των bad boys!
- Ολυμπιακός: Γεννάνε και οι... κο-κόροι του
- Τρομερό ξέσπασμα: Αταμάν και Γιαννακόπουλος πανηγύρισαν έξαλλα το break
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές – Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό Μπιλμπάο - ΠΑΟΚ για το Europe Cup και το Ατλέτικο - Άρσεναλ
