ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Πυγμάχος επιχείρησε να …δαγκώσει τον αντίπαλό του

Ο Μαροκινός πυγμάχος Γιουνές Μπαάλα, προφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα με τον Νεοζηλανδό Ντέιβιντ Νίκα, επιχείρησε να τον δαγκώσει στο ζυγωματικό.

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό τουρνουά της πυγμαχίας, αλλά ευτυχώς δεν πήρε διάσταση. Ο Μαροκινός πυγμάχος Γιουνές Μπαάλα σαν να ήθελε να …μιμηθεί τον Μάικ Τάισον κι επιχείρησε να …δαγκώσει αντίπαλό του στη διάρκεια του αγώνα.

Αντιμετώπιζε τον Νεοζηλανδό Ντέιβιντ Νίκα, στην κατηγορία των βαρέων βαρών (91κ) και προφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα προσπάθησε να δαγκώσει το ζυγωματικό του αντιπάλου του.

Ο περίφημος «Άιρον Μάικ» είχε αιφνιδιάσει δυσάρεστα τους φίλους του αθλητισμού πριν από 24 χρόνια και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου 1997, όταν δάγκωσε το αυτί του Εβάντερ Χόλιφιλντ.

Σήμερα ο Μπσάλα ήταν σαν να ήθελε να τον αντιγράψει, σε μία καταδικαστέα φυσικά κίνηση. Ο Νίκα αντέδρασε αμέσως και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, ο οποίος όμως δεν διέκοψε τον αγώνα ούτε τιμώρησε τον Μαροκινό πυγμάχο. 

Εν τέλει ο Νεοζηλανδός αναδείχθηκε νικητής του αγώνα και αμέσως μετά, δήλωσε για το περιστατικό: «Δεν πίστευα ότι θα ξέφευγε. Προσπάθησε να δαγκώσει το ζυγωματικό μου… Πιθανότατα, απλώς, πήρε μια ρουφηξιά ιδρώτα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News