ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ: «Μακάρι το μετάλλιο του Ντούσκου να είναι μόνο η αρχή»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, που έκανε και την απονομή στον «χρυσό» Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο, δήλωσε πώς είναι μία μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα και ήρθε έπειτα από συγκλονιστική προσπάθεια.

Στη μεγάλη επιτυχία, που είχε η Ελλάδα πριν από λίγες ώρες με το χρυσό μετάλλιο του Στέφανου Ντούσκου στην κωπηλησία, έζησε ξεχωριστή στιγμή και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος. Ο έμπειρος παράγοντας έκανε για πρώτη φορά απονομή σε Έλληνα «χρυσό» Ολυμπιονίκη και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του τονίζοντας μάλιστα ότι πρέπει να μεταδίδεται συνέχεια ο αγώνας του Ντούσκου στην τηλεόραση για να φανεί η συγκλονιστική προσπάθεια που έκανε. Επίσης, ο Καπράλος εξέφρασε την ελπίδα να είναι μόνο η αρχή αυτό το μετάλλιο για την ελληνική αποστολή στο Τόκιο.

«Τα συναισθήματα δεν μπορείς κανείς να τα εξηγήσει. Όταν κερδίζει η Ελλάδα χρυσό στους Ολυμπιακούς είναι μία μεγάλη στιγμή. Από τους πρώτους αγώνες ο Στέφανος είχε δείξει πόσο μαχητής είναι. Να δείξετε τον αγώνα του πολλές φορές για να καταλάβει ο ελληνικός λαός τι προσπάθεια έκανε για να κερδίσει. Ήμασταν πολύ συγκινημένοι και οι δύο. Ήταν η πρώτη φορά που έδινα μετάλλιο σε Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη. Μου είπε και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να το πιστέψει. Κλαίγαμε χαρά. Μακάρι αυτό το μετάλλιο να είναι η αρχή για πολλά ακόμη», ήταν η τοποθέτηση του Σπύρου Καπράλου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News