ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Βγήκε απο την καραντίνα η Ελληνική ομάδα
Η Ελληνική ομάδα της συγχρονισμένης κολύμβησης έφτασε στο Ολυμπιακό Χωριό μετά την καραντίνα.
Τέλος η καραντίνα για την Ελληνική ομάδα της συγχρονισμένης κολύμβησης μετά τη είδηση για τη συνοδό της ομάδας η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, πριν απο λίγες μέρες. Σήμερα, 30 Ιουλίου, έφτασαν στο Ολυμπιακό Χωριό, και οι ελπίδες για να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μεγαλώνουν.
Όλες οι αθλήτριες υποβλήθηκαν σε τεστ, που μέχρι στιγμής, είναι όλα αρνητικά και θα κάνουν άλλο ένα για επιβεβαίωση, το πρωί του Σαββάτου (31 Ιουλίου). Αν και τότε, βγουν αρνητικά τα τεστ, θα επιστρέψουν στην πισίνα, για να κάνουν την προετοιμασία τους στο ομαδικό.
Σήμερα, παρευρέθηκαν στο Ολυμπιακό Χωριό που τις υποδέχτηκε ο αρχηγός της αποστολής, Μιχάλης Φυσεντζίδης, ζητώντας από τις αθλήτριες να είναι προσεκτικές ώστε να συμμετάσχουν κανονικά στους αγώνες, πράγμα το οποίο τους τόνισε και ο γιατρός της αποστολής Γιώργος Μαρίνος.
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
