ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ: «Τρέχει» να προλάβει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία έχει επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει η Ευαγγελία Πλατανιώτη να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το…πέρας του κορωνοϊού.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είχε την ατυχία να διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό πριν λίγες ημέρες και να μην αναχωρήσει για το Τόκιο με αποτέλεσμα το όνειρό της για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες να αργοσβήνει.

Όμως, τα τελευταία covid test που έκανε η Ελληνίδα αθλήτρια είναι αρνητικά κι έτσι υπάρχουν ακόμα ελπίδες. Με την βοήθεια της ΚΟΕ θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και θα δηλωθεί, ώστε να συμμετάσχει τελικά τόσο στο ομαδικό πρόγραμμα όσο και στο ντουέτο με την Εβελίνα Παπάζογλου.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω πρέπει να κριθούν ως αποδεκτά τόσο από τις αεροπορικές εταιρείες όσο και από την ίδια την διοργανώτρια χώρα, αφού τα πρωτόκολλα για τον Covid-19 είναι αρκετά αυστηρά τόσο στις εταιρείες όσο και στην χώρα της Άπω Ανατολής και δη στο Τόκιο, όπου έχει κηρυχθεί κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν θα καταφέρει η Ευαγγελία Πλατανιώτη να πάρει μέρος, έστω και τελευταία στιγμή, στην μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News