ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ: «Θαύμα που είμαι στο Τόκιο»

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έφτασε στο Τόκιο και είναι έτοιμη για τη συμμετοχή της στον αυριανό αγώνα, μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό.

Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβηση, πέρασε την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό. Η ίδια έφτασε στο Τόκιο για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θα αγωνιστεί με την Ευαγγελία Παπάζογλου στον προκριματικό του ντουέτου.

Η 26χρονη πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης βρέθηκε θετική πριν πέντε μέρες, ωστόσο πρόλαβε να αναρρώσει και να ταξιδέψει για την ιαπωνική πρωτεύουσα, όπου θα αγωνιστεί σε ντουέτο και ομαδικό. Μάλιστα, κατά την άφιξή της στο Τόκιο, δήλωσε πως η παρουσία της εκεί αποτελεί «θαύμα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε η αθλήτρια:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι θαύμα αυτό που έγινε. Μέσα σε λίγες μέρες πέρασα τον ιό, τον ξεπέρασα, κατάφερα να βρεθώ εδώ, είμαι καλά στην υγεία μου και αγωνίζομαι αύριο. Πέρασα πολύ δύσκολα. Αυτή τη στιγμή νιώθω ήρεμη. Είναι η πρώτη μέρα μετά από καιρό που νιώθω ήρεμη.

Θα ήταν αδικία και κυρίως επειδή πρόσεχα πάρα πολύ. Έχω ακούσει διάφορα, ο καθένας έγραφε το μακρύ και το κοντό του. Ξέρω πολύ καλά πόσο σεβάστηκα τις προσπάθειές μου και πόσο πολύ ήθελα να είμαι εδώ. Χάρη στους ανθρώπους, την οικογένειά μου και την πίστη μου κατάφερα να είμαι εδώ σήμερα».

Για την αγωνιστική της ετοιμότητα, μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό συμπλήρωσε:

«Είμαι εδώ, επειδή ήθελα πολύ να αγωνιστώ. Δεν υπάρχει άλλος αθλητής στον κόσμο που έχει περάσει πανδημία, έχει κάνει υπερατλαντικό ταξίδι, μετά από μια εβδομάδα off και θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς. Δεν με νοιάζει αυτή τη στιγμή, μου φτάνει που είμαι εδώ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News