Σκόπια: Επεισόδια, ληστείες, συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ σε αγώνα χάντμπολ γυναικών

Πώς αποφεύχθηκε η σύγκρουση στο κέντρο των Σκοπίων μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της Βαρντάρ. Δείτε βίντεο από το κέντρο της πόλης.

Επεισόδιο στο κέντρο των Σκοπίων προκάλεσαν οπαδοί του ΠΑΟΚ σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας. Πρόκειται -πάντα σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση- για οπαδούς, οι οποίοι βρέθηκαν στα Σκόπια για να παρακολουθήσουν τον αγώνα χάντμπολ ανάμεσα στις ομάδες γυναικών, Μέταλουργκ και ΠΑΟΚ για τον European Cup. Ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε στα Σκόπια με 31-20 και είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα με 26-17 προκρίθηκε στον τρίτο γύρο.

Ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, πριν από την έναρξη του αγώνα (φωτογραφία από την ιστοσελίδα skopskoeho.mk) εισέβαλαν σε κατάστημα στο κέντρο των Σκοπίων, έκλεψαν διάφορα αντικείμενα και επιτέθηκαν σε περαστικούς.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα vecer.mk, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προκάλεσαν επεισόδια στο κέντρο των Σκοπίων. Μεταξύ άλλων επιτέθηκαν σε νεαρό που φορούσε φανέλα της Βαρντάρ Σκοπίων, στη συνέχεια λήστεψαν πολλά καταστήματα. Η αστυνομία απέτρεψε μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια καθώς στην περιοχή συγκεντρώθηκαν οπαδοί της Βαρντάρ, οι αποκαλούμενοι «Κομίτες» και προσπάθησαν να συγκρουστούν με αυτούς του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα οι οργανωμένοι οπαδοί της Βαρντάρ έφτασαν στο κλειστό που διεξαγόταν ο αγώνα χάντμπολ αλλά τους σταμάτησε η αστυνομία. Κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ οι οποίοι δεν είχαν καν εισιτήρια για τον αγώνα και δεν πήγαν στο γήπεδο.

Οι οπαδοί της Βαρντάρ, αφού δεν κατάφεραν να συναντηθούν με αυτούς του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκαν έξω από την πόλη των Σκοπίων. Εκεί περίμεναν το πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι η επέμβαση της αστυνομίας δεν τους επέτρεψε να το σταματήσουν. Ακολούθησε πετροπόλεμος χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News