ΖΟΡΖΕ ΦΟΝΣΕΚΑ: Δηλώσεις με... καρφιά από τον Πορτογάλο τζουντόκα για Adidas και Puma

Ο Πορτογάλος τζούντοκα Ζόρζε Φονσέκα στόχευσε δύο από τις πιο σημαντικές αθλητικές εταιρείες στον κόσμο, με αφορμή την κατάκτηση του χάλκινου μετάλλιο στην κατηγορία των 100 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Ο Φονσέκα θυμήθηκε ένα επεισόδιο από το παρελθόν για να αποκαλύψει εκείνους που τον απέρριψαν επειδή θεωρούσαν ότι δεν είχε «την απαραίτητη ποιότητα».
 
 «Δεν θέλω να ξεχάσω, θέλω να αφιερώσω το μετάλλιό μου στην Adidas και την Puma που είπαν ότι δεν είχα την ποιότητα να με υποστηρίξουν. Είμαι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, τρίτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι άλλο χρειάζομαι; Του αφιερώνω αυτό το μετάλλιο», διαβεβαίωσε.

 Αντίθετα, ο Πορτογάλος αθλητής ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για την υποστήριξη που έλαβε καθ ‘όλη τη διάρκεια της συμμετοχής του στους Αγώνες στους οποίους πέτυχε ένα από τα σημαντικότερα κατορθώματα της καριέρας του.

 «Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους τους Πορτογάλους που με στήριξαν και που μου έστειλαν μηνύματα στο Instagram, είμαι πολύ χαρούμενος που τους εκπροσώπησα. Ένιωσα την αγάπη τους και δεν έχω τίποτα άλλο από το να τους ευχαριστήσω. Δεν είμαι ο πιο δημοφιλής, αλλά πέτυχα τον στόχο », είπε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News